До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci Horsebit — улюблена сумка знаменитостей цього сезону

Кожен образ, який Ріанна носить під час вагітності, швидко стає вірусним. Нещодавно ми побачили співачку на вулицях Нью-Йорка в еластичному червоному комбінезоні, босоніжках в тон і оксамитовій куртці. Утім, саме сумка є одним із найпотужніших елементів цього образу — це модель Gucci Horsebit зі стременом та ланцюжком.

Ріанна
Ріанна

Реклама

Цей аксесуар є частиною архіву Gucci, і ми вже бачили його у гардеробі Кендалл Дженнер. Торік модель вибрала версію в спокійних тонах із зелено-лаймовим обрамленням з логотипами. Обидві ці сумки зʼявилися завдяки одному дизайнеру: саме речі періоду Тома Форда на чолі італійського бренду є одними з найбажаніших серед знавців вінтажу. Бум, логічно, є відповіддю на повернення на подіум тенденцій "нульових", що також спричинило прихильність до оригінальних версій, які тріумфували на рубежі тисячоліть.

Gucci
Gucci

Gucci
Gucci

Сумки Saddle від Dior та Baguette від Fendі стали справжніми іконами 2000-х років. Можливо, творіння Тома Форда і не були такими гітами, але вони були так само впізнаваними. Час, що минув, тільки утвердив чуттєвий стиль північноамериканського дизайнера. Спочатку Форд на чолі Gucci повернув деякі з культових деталей бренду, наприклад, бамбукову ручку. Наступним мотивом, який він досліджував, було стремено, яке компанія внесла у свою ДНК у 1955 році. Восени 2003-го дизайнер представив клатч Horsebit Chain Clutch у чорному та білому кольорах із золотими металевими штрихами. Контраст текстур був однією з найвагоміших переваг сумки, до якої він додав яскравих кольорів і логотипи навесні 2004 року.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Цього сезону сумка повернулася з приміткою vintage. Двадцять років по тому ми знову побачили цей клатч у колекції Gucci осінь-зима 2023/2024. Без Мікеле на чолі бренду творча команда повернулася до нульових, коли цей аксесуар був представлений у різних кольорах і оздобленнях, як-от шкіра або хутро. Розмір сумки і те, як моделі носили її (на плечі, в руці або як клатч), підкреслювали її стилістичну універсальність. Сумку поки що неможливо знайти в інтернет-магазині бренду, але оригінальну версію можна придбати на спеціалізованих порталах, на кшталт RealReal або Resee.

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.