До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Дуті" протисонцеві окуляри — головний аксесуар сезону

Придбати нові протисонцеві окуляри до початку весни — розумне рішення, якщо ви хочете бути першим серед тих, хто винесе тренди на вулиці. Фотозвіти з модних столиць підтверджують: стиль, що поєднує сюрреалізм та екстремальні оправи, прийдешнього сезону буде в особливій шані. Модель Inflated від Loewe — одна з найбільш популярних в Instagram цього року.

Реклама

Якщо ви шукаєте "протиотруту" від байкерських протисонцевих окулярів, яких буде в надлишку в сонячну погоду, Loewe прийде на допомогу. Бренд пропонує ацетатні моделі з пишним силуетом, який неминуче нагадує пухове пальто. Дизайн додатково підкреслюється сміливими яскравими кольорами: від білого до синього, червоного та жовтого.

Від Парижа до Копенгагена – жодна модниця не встояла перед оригінальністю цих окулярів. Грес Ганем, королева стилю, під час Тижня моди в столиці Данії показала, що ці протисонцеві окуляри актуальні завжди. Серед інших відомих імен у світі моди, яких бачили в цих окулярах, є сестри Амі та Ая Сузукі та Каро Даур.

Попри те, що модель Inflated від Loewe має різні оправи на будь-який смак (прямокутні, схожі на маску тощо), прийдешнього сезону ми найчастіше бачитимемо ті, що мають форму cat eye та гарантують більш гламурний і оновлений образ.

Фото: Acielle Style du Monde, Phil Oh

Текст: Tatiana Ojea

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.