КУПИТИ КВИТКИ

Біркенштоки — популярне взуття 2023 року

Для Барбі легко прокидатися щоранку та взувати туфлі на високих підборах. Зрештою, її пластикові ноги були розроблені під ідеальним кутом, щоб відповідати перебільшеним дугам туфель на шпильках. Але що станеться, коли (спойлер) її найгірший кошмар стане реальністю? У фільмі "Барбі", коли її світ починає руйнуватися, а загострені пальці перетворюються на пласку стопу, вона починає придивлятися до взуття, яке ідеально підходить для реального світу, а саме до Birkenstock Arizona.

Марго Роббі у біркенштоках
Марго Роббі у біркенштоках

Реклама.

Звичайно, сандалі з широкими ремінцями, які наполегливо рекомендують ортопеди, не такі гламурні, як культові туфлі на шпильках Барбі. Але, безсумнівно, зручне взуття стає рятівником, коли Барбі отримує пласку стопу. Протягом багатьох років Birkenstock Arizona еволюціонували від простого базового гардероба до модного повсякденного взуття. Це й не дивно, оскільки багато знаменитостей, як-от Кендалл Дженнер і Зої Кравіц, схильні інтегрувати навіть найбуденніші елементи стилю у вишуканий образ, який згодом стає вірусним. Birkenstock Arizona зараз стало улюбленим взуттям в індустрії моди, яке насамперед відповідає за комфорт, а тепер воно до того ж — новий фаворит для Барбі.

Кадр з фільму "Барбі"
Кадр з фільму "Барбі"

Ми зібрали найкращі біркенштоки в кількох кольорах — від рожевого до базових відтінків.

<b>біркенштоки</b>

За матеріалами: vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.