До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих пар осіннього взуття, яке можна носити з літніми сукнями

Носити черевики влітку трохи дивно. Проте чимало їхніх різновидів насправді є ідеальними супутниками літніх суконь, а поєднання цих двох елементів гардероба — простий спосіб почати обережно змінювати свій образ на більш осінній. Такі модниці, як Емілі Ратаковскі, Зої Салдана та Кайя Гербер, цього місяця носили чоботи з сукнями — і підказали кілька ідей, як одягнутися в прохолодну погоду. Ми зібрали п'ять пар трендових черевиків, які підійдуть майже до всіх ваших літніх суконь — від козаків до масивного взуття.

Реклама

Байкерські черевики на пласкій підошві

Один з головних взуттєвих трендів осені 2023 року — байкерські черевики на пласкій підошві, прикрашені пряжками та ремінцями. Вони чудово підкреслять красиві квітчасті сукні довжини міді і стануть ідеальним партнером для чорних суконь із готичним мереживом.

Чоботи на підборах до коліна

Чоботи на високих підборах — це осінньо-зимова класика поза трендами. Їх легше поєднувати з сукнями та спідницями, ніж зі штанами чи джинсами, що робить їх найочевиднішим вибором на літо. Зої Салдана одягнула яскраво-рожеву літню сукню на кутюрне шоу Fendi в Парижі на початку липня. Актриса поєднала сукню з високими чорними чоботами з золотими дзеркальними підборами.

Масивні черевики

Масивні черевики є улюбленим взуттям знаменитостей протягом кількох років поспіль, і показ Valentino осінь-зима 2023/2024 підтвердив, що цього року вони все ще залишаються з нами. Під час тижня моди в Парижі на початку цього місяця Кайя Гербер додала до чорної мінісукні пару глянцевих масивних черевиків із яскравим квадратним носком. У вересні це поєднання стане найпопулярнішим серед streetstyle-зірок.

Білі ботильйони

Білі ботильйони, мабуть, найочевидніший вибір, оскільки світлі відтінки природно пасують до літніх суконь. На кутюрних показах модель Лія Кебеде одягнула білі ботильйони на підборах із замшевою приталеною сукнею насиченого ірискового відтінку — це вбрання означало, що вона готова до осіннього сезону.

Ковбойські чоботи

Дуа Ліпа, Сієнна Міллер і Емілі Ратаковскі вже кілька років підтримують повернення тренду на ковбойські чоботи. Цього літа Емілі вибрала плаття Burberry у фірмову клітинку, щоб впоратися з нью-йоркською спекою, а Сієнна Міллер поєднала козаки з джинсовими шортами на музичному фестивалі Glastonbury, довівши, що це взуття може бути доречне, навіть коли на вулиці +30.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.