До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Озброюючись проти моря лих: премʼєра української вистави в Берліні

Український режисер і художній керівник Театру на Лівому Березі Стас Жирков та автор Павло Ар’є презентують новий проєкт "Озброюючись проти моря лих". Премʼєра відбудеться в знаменитому театрі Schaubühne в Берліні вже 10 вересня.

З моменту вторгнення росії в Україну мільйони українських громадян залишили свої домівки. Деякі з них тепер внутрішні біженці, інші втекли за кордон у пошуках прихистку. Хтось залишився, а хтось повернувся, щоб боротися зі зброєю в руках проти російської армії. Серед бійців є багато театральних діячів. В основі вистави – документальні історії українських театральних акторів, які вступили до лав ЗСУ і взяли до рук зброю після 24 лютого. Стас Жирков, художній керівник Театру на Лівому Березі та автор Павло Ар’є досліджують у проєкті, в якому беруть участь два київські актори й один актор з Шаубюне, ціну війни для митців і мисткинь.

Реклама

Вистава демонструватиметься українською, англійською та німецькою мовами з українськими та німецькими субтитрами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.