До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Ми готові до війни": благодійне театральне читання у Fairmont Grand Hotel Kyiv

25 червня готель Fairmont Grand Hotel Kyiv продовжив розпочату серію благодійних мистецьких заходів читанням п’єси "Ми готові до війни". Автор твору – молодий український режисер та драматург Олександр Середін, який написав "Ми готові до війни" в Харкові вже після повномасштабного вторгнення рф до України.

Тетяна Круліковська, Олеся Жураківська, Інна Скорина-Калаба, Олексій Суханов, Віталіна Біблів

За сюжетом, герої переживають тривожне відчуття війни напередодні нападу росії 24 лютого. В героях п’єси глядач легко впізнає себе: в їхніх ваганнях та небажанні вірити в повномасштабну війну у XXI сторіччі; у страхах за близьких та оптимізмі, змішаному з легким фаталізомом. У читанні взяли участь провідні актори української сцени театру та кіно: акторки театру "Золоті ворота" Віталіна Біблів та Інна Скорина-Калаба, їхні колеги з театру драми й комедії на лівому березі Дніпра Олеся Жураківська та Тетяна Круліковська, а також актор та телеведучий Олексій Суханов.

Реклама
Інна Скорина-Калаба, Олексій Суханов
Тетяна Круліковська, Олеся Жураківська

Зібрані на заході гроші організатори спрямують на підтримку акторів Херсонського музично-драматичного театру імені Миколи Куліша.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.