До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Звана вечеря: як у ресторані "Прага" проводжали зиму

В останні дні зими в ресторані "Прага" відбулася звана вечеря. В маєтку з понад 60-річною історією гостям випала нагода поринути в атмосферу смаків, ароматів, візуальних образів і тактильності.

За вечерю відповідала шеф-кухарка ресторану Зоряна Ранько. Її страви були витонченим доповненням лінійки коньяків Martell, що стали гастрономічною особливістю вечора. Компанію кулінарним тандемам склали аромати нішевої колекції The Latin Orientals, які спеціально підібрав бренд Eisenberg Paris. За тактильну частину вечора відповідали тканини з нової колекції Ermenegildo Zegna.

Реклама

Атмосфера званої вечері полонила гармонійним відчуттям розкоші й затишку — від виблиску свічок до обволікальних мелодій джазу. Візуальну насолоду гостям подарували студія івент-декору Golubchik та салони краси Backstage.

Гості вечора змогли зануритися в теперішню мить і розслабитися. Адже гостину влаштували, щоб показати — для створення свята не потрібна особлива дата в календарі.

<b>ресторан "Прага"</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.