До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Місце зустрічі: оновлене VOGUE café Kiev

В кінці весни відбулась вечірка з нагоди відкриття оновленого VOGUE café Kiev, яке розташувалось на другому поверсі Fairmont Grand Hotel. З його вікон, як і раніше, відкривається вид на Дніпро і жваві вулиці, на яких стрімко кипить міське життя, а всередині панує спокій і безтурботність.

Інтер'єр оновленого закладу виконаний в світлих тонах, з невеликими вкрапленнями чорного, щоб гості могли розслабитися і відволіктися від суєти. Тут багато квітів – білих орхідей, а світильники з найтоншого цигаркового паперу нагадують арт-об'єкти. Команда закладу розповідає, що, перш за все, вони хотіли зробити простір повітряним і максимально наповнити його світлом: "Тут все варте обкладинки глянцю і може стати антуражем для fashion-фотосесії, тим більше, що всіма етапами розробки інтер'єру займалися представники центрального офісу Condé Nast International". Єдиний відступ від чорно-білої простоти і графічності – відкрита кухня.

Реклама

Завідує кухнею київського VOGUE café французький шеф Бенджамін Матьє. Талановитий марселець встиг попрацювати в ресторані Алена Дюкасса Le Louis XV з трьома мішленівськими зірками, а також в 22 роки стати шеф-кухарем ресторану La Table Des Artistes.

Для гостей VOGUE café Kiev він і його команда готують страви, в яких поєднана переосмислена європейська класика і українські традиції. У кухні зроблений акцент на користь, свіжість і натуральність продуктів, а постійні гості закладу додають, що досконале сервірування робить ці страви ще й зірками в Instagram, а це дуже в дусі Vogue.

Нагадаємо, що зараз в світі існує лише три VOGUE café – в Києві, Порто і Москві, а відкриття четвертого заплановане в Берліні вже цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.