Де купити великодню випічку та частування в Києві
Вже цієї неділі ми святкуватимемо Великдень — одне з головних свят року. Традиційні приготування в самому розпалі, тож vogue.ua розповідає про кілька місць, де жителі та гості столиці можуть придбати гарні й смачні паски та інші частування до свята.
У ресторані "Любимый Дядя" до улюбленого сімейного свята підготували спеціальне меню пасок. Кожна з них прикрасить святковий стіл і вразить своїм смаком.
"Дядьків франжипан" — це паска з франжипаном з мигдального борошна із цукатами, шоколадом, родзинками, журавлиною й мигдальними пластівцями.
Паска "Кокос веган" — веганська варіація традиційної паски зі свіжим кокосом, лаймом, родзинками й курагою.
Паска "Шоколад у шоколаді" — варіант на десерт з шоколадною глазур’ю, шоколадними кульками й кандурином.
У The Cake до Великодня підготували чотири варіанти пасок — дві з яких з начинками, а одна із сюрпризом. Всі паски доступні у двох розмірах: S і M.
"Павлова" з малиною — паска-інтерпретація десерту "Павлова" з малиною, малиновим джемом, безе і білим шоколадом.
Макова паска — класичний рецепт у сучасному прочитанні. Разом з горіхами й родзинками в цю паску додано пюре маракуї.
Паска із солоною карамеллю — ще один варіант з начинкою. Усередині солона карамель, на верхівці паски — карамельний попкорн.
Паска з таємним смаком — для шанувальників сюрпризів. Смак цієї паски ви дізнаєтеся тоді, коли принесете її додому.
У ресторані "Прага" спеціально до Великодня підготували святкові кошики з головними частуваннями, які можна побачити на кожному великодньому столі: традиційна й сирна паски, крашанки, домашня смажена ковбаска, фірмовий гарбузовий мармелад, асорті з пиріжків і пляшка червоного вина в подарунок. Також у кошику ви знайдете вудженину, курячий рулет з грибами, паштет з кролика, вуджений бекон і цукерки "Іриска" зі смаком солоної карамелі.
Такий кошик дасть змогу заощадити час і приємно провести його з найближчими. Замовити святковий набір можна до 29 квітня.
Цього року український ресторан SHO створив великоднє меню, до якого, крім традиційних м'ясних делікатесів, ввійшли качка з яблуками, начинена щука й короп, хлібний квас і молочне порося.
Безумовною святкової зіркою є паска з родзинками й журавлиною і сирна паска. Замовлення з великоднього меню ресторан приймає до 29 квітня.
У Citronelle теж вирішили виконати програму максимум — з нагоди Великодня в ресторані створили кілька варіантів кошиків з настроєм Франції, які відрізняються наповненням. Залежно від вибраного кошика, ви дістанете паску з вудженим інжиром, шафраном і лимонною цедрою, французьке червоне вино Cahor, крашанки, терин "Нормандія" з лосося й судака, сир брі та інші традиційні французькі частування.
Також у ресторані пропонують кілька варіантів великодніх подарунків, серед яких великодня випічка, шоколад і свічки в гнізді, прикрашеному свіжими гілочками верби й квітами, а ще колекційні тарілки, виготовлені на замовлення.