До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Tripadvisor для біженців: інтерактивна карта МЗС

Як спланувати подорож, якщо треба евакуювати рідних? Як дізнатися про потрібні документи? — Міністерство закордонних справ України зробило корисний і зручний ресурс, який дає змогу планувати маршрути та бути інформаційно готовим.

МЗС України створило онлайн-карту, яка дає всю важливу й потрібну інформацію щодо умов в’їзду для тимчасово переміщених громадян України, а також щодо того, яку допомогу можуть отримати українці за кордоном. Адже майже кожного дня країни-союзники оновлюють додаткові можливості та пільги для українців. Тож і карта постійно оновлюється в режимі реального часу. Карта також має окремий розділ щодо транзитного в’їзду.

Реклама
https://tripadvisor.mfa.gov.ua/

На тому ж ресурсі можна зареєструватися в системі ДРУГ, щоби залишатися на зв’язку з українськими консулами. Ось пряме посилання: https://friend.mfa.gov.ua. Система дає змогу консульським установам України в усьому світі залишатися на зв’язку з громадянами, повідомляти їм важливу та корисну інформацію про країну їхнього тимчасового перебування, а також надавати допомогу чи інструкції, як діяти в надзвичайних ситуаціях.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.