До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Щастя є: все задоволення в Four Seasons Hotel Milano

Вечеря на озері Комо, квитки в Ла Скала і спа під склепіннями монастиря – міланський готель Four Seasons Hotel Milano любить дивувати своїх гостей.

Готель Four Seasons Hotel Milano – місце божественне у прямому сенсі цього слова: він розміщений на віа Gesù, вулиці Ісуса, в будівлі колишнього монастиря XV століття. Через п'ять століть аскетичні келії перетворилися в с'юти з меблями ручної роботи і мармуром, а внутрішній двір, де монашки вирощували овочі і трави, став міні-парком, у якому приємно поснідати вранці і випити коктейль ввечері. Середньовічні фрески в лобі, камін XVIII століття, високі склепіння стель і умиротворена атмосфера – залишилися без змін.

Реклама
У Four Seasons завжди готові організувати подорож Тосканою на вінтажному кабріолеті або поїздку на озеро Комо

Зовсім інший настрій відразу за порогом: у сусідньому будинку – бутик Brioni, праворуч – Dolce & Gabbana, ліворуч – Chloé. Вулиця Ісуса заповнена цілеспрямованими шопоголіками з усього світу – готель збудований на відстані 100 метрів від віа Монтенаполеоне, просто міланського "золотого трикутника моди". Спа-центр спроектувала архітектор і дизайнер Патрісія Уркіола, чиї роботи були представлені в Музеї Гуггенхайма в Нью-Йорку, на Арт-Базелі і Венеційській бієнале. Плавання в басейні під склепіннями монастиря – незабутній досвід, але і фітнес-зал, і лаунж-зона не менш зручні і продумані.

У внутрішньому дворі готелю ростуть самшит і лавр

Шопінг – невід'ємна, але не головна розвага в Мілані. Навпроти готелю – палац-музей Bagatti Valsecchi, за п'ять хвилин ходьби – Museo Poldi Pezzoli з колекцією європейського живопису, стільки ж – до знаменитого театру Ла Скала (консьєржам готелю вдається дістати квитки, навіть коли "все продано").

Вид на озеро Комо

До того ж у Four Seasons завжди готові організувати для гостей особливу програму розваг – скажімо, подорож Тосканою на вінтажному кабріолеті або поїздку на Комо. Після 15-хвилинного польоту на вертольоті гостей чекає круїз по озеру з шампанським і канапе, а потім – вечеря з чотирьох страв, приготованих кухарями та кондитерами Four Seasons Hotel Milano.

Текст: Ірина Пшенишнюк

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.