До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подорож по Африці: 5 місць, які потрібно відвідати

Слони, носороги, леви і черепахи. Королівські замки, барвисті ринки і старовинна архітектура. В Африці легко можна побачити те, про що раніше можна було тільки мріяти. Vogue.ua розповідає, які 5 місць Африки точно вартує відвідати.

Кенія

Дивовижний вид на вулкан Кіліманджаро, який височіє в Танзанії, відкривається з національного парку Амбоселі. Прямо зі столиці Найробі можна вирушити спостерігати за антилопами гну в заповідник Масаї-Мара, а ще в Кенії легко зустріти левів, слонів і носорогів на сафарі, яке тут вважають звичайною розвагою для місцевого населення.

Занзібар

На відомому архіпелазі розташовані такі пам'ятки архітектури XIX століття, як султанський палац з годинниковою вежею, перські лазні-хамами і численні мечеті. Любителі пляжного відпочинку зможуть спостерігати за черепахами на острові Чанг або відвідати сафарі. Снорклінг і підводне плавання головні розваги на Занзібарі.

Марракеш

Місто, куди їдуть, щоб насолодитися архітектурою, тому що саме Марракеш славиться своїми вузькими вуличками і яскравими базарами, які красуються в історичній частині міста Медині. Складно перерахувати всі визначні пам'ятки Марракеша, але Палац Бахія, Сади Менада і Музей Марракеша обов'язкові для відвідування.

Ботсвана

Саме Ботсвана, мабуть, ідеальна для безперервних сафарі і вивчення флори і фауни Південної Африки. Кількість національних парків тут вражає, а диких тварин, яких можна побачити на відстані витягнутої руки, ви напевно бачили до цього тільки на картинках: гієни, гепарди, дикі собаки і найрізноманітніші плазуни. Національні парки і заповідники з неймовірними сафарі: Чобе (зі слонами), Морем Гейн (з гепардами, носорогами, слонами і левами), Габороне Гейм.

Свазіленд

Тут, у Королівському національному парку Хлані, живуть слони і бегемоти. У заповіднику Млавула можна вирушити на піші сафарі, а на барвистому фестивалі дізнатися більше про африканську культуру. У Свазіленді можна відчути себе принцом або принцесою, адже це королівство в Південній Африці, в якому кожен турист неодмінно знайде собі заняття до душі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.