До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 місць, які варто відвідати в Австралії

Перше велике королівське турне герцогів Сассекських закінчилося 31 жовтня. Меган Маркл і принц Гаррі відвідали Австралію, Нову Зеландію, Королівство Тонга і Фіджі, що привернуло чималий туристичний інтерес до регіону. Vogue.ua зібрав місця, які варто відвідати в Австралії.

Сіднейський оперний театр

Будівля оперного театру в Сіднеї – одна з найбільш відомих споруд у світі, славна своєю незвичайною формою. Дах театру нагадує чи то розкриті мушлі, чи то вітрила яхти. Кажуть, що завдяки цікавому архітектурному рішенню, всередині будівлі хороша акустика, що сприяє більш якісному і яскравому звучанню музики.

Острів Філіпа

Цей острів, на відстані 120 км від Мельбурна, є частиною Національного парку острова Норфолк. Тут можна зустріти пінгвінів, коал і кенгуру, а ще вдосталь насолодитися флорою парку. Безмежні простори Тихого океану, які омивають острів, не можуть не вразити своєю могутністю.

Аутбек

Так називаються особливо сухі території Австралії, де через сильну спеку земля має червоний відтінок, а рослини вирізняються тонкими стовбурами і листям. Подорож по таких місцях привертає екзотичністю: на березі річок можна зустріти крокодилів. Ще себе можна відчути відлюдником, адже на Аутбеці відсутня цивілізація.

Три сестри

Міхні, Вімла і Ганнеду – так звуть трьох сестер, які є скельними піками і частиною ланцюга Блакитних гір Нового Південного Уельсу. Скелі були сформовані ерозією, що характерно для піщаників. До сестер можна дістатися пішохідними стежками, створеними спеціально для туристів.

Канатна дорога Skyrail Rainforest

Найдовша у світі канатна дорога проходить над тропічним лісом Національного парку Беррон Гоурдж. Довжина дороги – 7,5 км і займає півтори години. Skyrail Rainforest – одна з найпопулярніших визначних пам'яток Австралії, де крім приголомшливих видів можна випробувати себе на спокій – проїхатись у кабінці з прозорою підлогою.

Сіднейський акваріум

Відкритий 1988 року, акваріум відвідує велика кількість іноземних туристів, щоб побачити представників підводного світу Австралії. Через акрилове скло можна спостерігати за акулами і кораловим рифом, які плавають по ту сторону акваріума.

Національний парк Дейнтрі

На території Національного парку росте тропічний дощовий ліс, який вважають одним з останніх таких на Землі. У парку можна відвідати ущелину Мосспан, вирушити на човні до Великого бар'єрного рифу або спуститися до водоспадів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.