До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Тиша, спокій та гармонія: як знайти ідеальне місце для відпочинку та інвестицій сьогодні

З початком війни звичне життя кожного українця перетворилося на безперервний пошук затишку та безпеки. Повітряні тривоги множать тривоги психологічні, а ментальний стан, здається, ще трохи — і синхронізується з графіками відключення світла. Серед постійного стресу та напруги легко втратити жагу до життя. У таких умовах, коли зовнішні обставини здаються непідконтрольними, виникає абсолютно здорове бажання втекти від усього світу, аби нарешті відчути контроль над власним життям. Знайти ідеальну "схованку" для цих потреб буває нелегко. Одне з таких місць сили та природних обіймів розташоване за 30 км від Києва, між Київським морем і затокою Дніпра. І назва його — SHELEST.

Реклама

Незалежно від того, шукаєте ви усамітнення чи прагнете активного відпочинку, SHELEST стане тим самим ідеальним прихистком, який вже давно полонив серця киян своєю унікальною концепцією. Тут не знайти зайвого пафосу чи показної розкоші, лише витончена простота та функціональність, що дарують атмосферу ненав'язливого затишку, а також створюють простір для внутрішнього діалогу, де кожен може знайти гармонію із собою та навколишнім світом.

На території комплексу розташовані готель, ресторани, басейни, лазня, SPA, мініфутбольне поле, причал і найголовніше — ліс. Проводьте неформальні зустрічі та мозкові штурми, лежачи у гамаку на свіжому повітрі; присвятіть час собі, знаючи, що ваші діти перебувають під наглядом досвідчених та турботливих нянь; влаштуйте яскраві дні народження для батьків чи малечі — кожна подія тут стане особливою. Обирайте власний ритм відпочинку — SHELEST пропонує безліч можливостей для кожного.

SHELEST — не просто місце відпочинку. Це особлива спільнота однодумців, які цінують тишу, комфорт та якісне дозвілля. Це стиль життя, усвідомлений вибір на користь спокою, це надійність: коли свої — для своїх, і тільки найкраще. Саме ця унікальність концепції забезпечила SHELEST не лише любов відвідувачів, а й успіх як бізнесу.

Ці фундаментальні істини, як невід’ємна частина філософії ком'юніті SHELEST’у, лягли в основу SHELEST Hutir — нового проєкту дохідної нерухомості. Це дотична до відпочинкового комплексу, але відокремлена територія, на якій розташовані 88 сучасних дачних таунхаусів. Тут замість парканів — відкриті простори, а замість сусідів — друзі й однодумці.

Ставши власником будинку в цьому мальовничому місці, інвестор отримує готове житло з ремонтом та меблями, повне право власності на будівлю та землю, а також автоматично стає частиною надійної та перевіреної часом родини SHELEST та повноправним партнером надійного ком’юніті інвесторів SHELEST Hutir. Мешкати самостійно, як у заміському будинку, чи здавати приміщення в оренду від імені керуючої компанії — обирайте самі, як розпоряджатися власним майном.

Сьогоднішні обставини фактично створили унікальну можливість вигідно інвестувати в заміську нерухомість. І додатково сприяли цьому кілька факторів. По-перше, стрімке зростання внутрішнього туризму, зумовлене війною. Українці, які залишилися в країні, тепер ще більше цінують життя та його смак, не відкладаючи щасливі моменти на потім, відкриваючи для себе нові місця та можливості на рідній землі. Ця тенденція, очевидно, триватиме і надалі, оскільки внутрішній туризм стає дедалі популярнішим способом відпочинку та підтримки національної економіки.

По-друге, після перемоги, яка неодмінно настане, вартість такої нерухомості зросте в рази. Інвестуючи зараз, ви гарантовано забезпечуєте собі стабільний дохід у майбутньому. SHELEST Hutir — це не просто інвестиція, це можливість стати частиною спільноти амбітних, сміливих та цілеспрямованих людей, які вірять у майбутнє України та готові діяти вже сьогодні.

Уявіть собі вечір на терасі вашого нового будинку в SHELEST Hutir: чашка гарячого чаю, захід сонця забарвлює небо в золоті та рожеві відтінки, на фоні — ідеальний саундтрек спокою та відновлення — шелест листя та пташині співи. Це місце, де ви дійсно можете бути щасливими. Це ваш дім, ваша природа і ваша свобода. Все це — SHELEST Hutir.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.