До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літні канікули: 5 місць для спокійного відпочинку

Кришталево чисте повітря, прозора вода і теплий свіжий вітерець. Розповідаємо про п'ять місць, де спокійний відпочинок дійсно стане спокійним.

Лас Каталінас

Лас Каталінас – гавань на Коста-Риці, оточена красивими дикими пляжами, тропічними джунглями і густими лісами. На більш ніж 5 000 гектарах заборонений рух автівок. Тутешній спосіб життя повністю присвячений природі і спорту. На території гавані все розміщене в пішому доступі: від узбережжя Тихого океану до магазинів і затишних містечок.

Реклама
Лас Каталінас
Поркероль

Поркероль називають райським куточком, адже до нього можна дістатися тільки човном. Острів носить звання заповідника і закритий для туристів. Нечисленні об'єкти нерухомості перебувають під суворою охороною. Інтервал між транспортними човнами, які доправляють на острів відвідувачів, – 18 годин. Саме стільки часу острів належить невеликій групі людей, що складається з власників готелів, відпочивальників і штурманів, які готують свої човни до наступного запливу. Такий спокій допомагає зберегти дику природу, а найкрасивіший пляж острова під назвою "Нотр-Дам" цінують за м'який пісок і море чудового блакитного кольору.

Поркероль
Ламу

У Кенії є острів Ламу, який омиває Індійський океан. Єдине, чим хочеться займатися на острові, це тільки гуляти і насолоджуватися життям. Тут варто прогулятися безтурботним центром міста, насолодитися узбережжям, поспостерігати за білими вітрильниками і провести захід сонця.

Ламу
Ідра

У цьому старому місті кортежі машин замінили віслюки, велосипеди і човни. Ідра, розміщена біля Саронічної затоки, на південь від Афін, поєднує все, за що так цінують Грецію: симпатичні білі хатинки, затишну гавань, дикі бухти з бірюзовою водою і ресторани з морепродуктами "тільки з вудки".

Ідра
Іль-де-Бреа

Це доволі відокремлене місце для відпочинку щороку збирає кілька постійних гостей. Острів з рожевого граніту, що добре зберігся, славиться виключно пішохідними стежками, зеленими ландшафтами, пальмами, камеліями, інжиром і гортензіями. Кілька невеликих крамничок щодня отримують свіжий товар. Ця частина французької Бретані дійсно здається особливою.

Іль-де-Бреа

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.