До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Куди поїхати у вересні: концерт MONATIK на Кіпрі

Цього літа Кіпр приваблює на відпочинок гостей з усього світу, оскільки його місце розташування поблизу Туреччини й Греції позначається не тільки на комфортному морському кліматі, а й симбіозі кількох культур, які цікаво досліджувати, подорожуючи до визначних пам’яток і влаштовуючи собі гастротури. На Кіпрі в гармонії співіснують унікальна й гарна природа, активні літні розваги й спокій, якого нині так часто бракує через пандемію. Однак, щоб влаштувати чудову відпустку й відпочити і душею, і серцем, можна вибрати собі кілька напрямків і запланувати яскравий захід. Наприклад, у вересні на Кіпрі виступить MONATIK, який спільно з "Альфа-Банк" і Mastercard розігрує подорож для двох на Кіпр.

Реклама

Можливість вирушити у відпустку на сонячний острів, потрапити на концерт улюбленого виконавця й познайомитися з ним особисто випадає, здається, раз у житті. І щоб закріпити емоції від цього ідеального поєднання, пропонуємо переглянути найцікавіші місця Кіпру, які неодмінно надихнуть на подорож у цю частину планети.

Що подивитися на Кіпрі

Пафос

Найменше місто Кіпру на південно-західному узбережжі цілком виправдовує свою назву, оскільки вважається одним з наймальовничіших місць острова. Пафос — ідеальне місце для романтичної подорожі, щоб прогулятися брукованими вуличками в промінні призахідного сонця, а вранці вирушити на екскурсію до гробниці Королів, яка розміщується всього за три кілометри від міста і входить до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Пафос

Блакитна лагуна на півострові Акамас

Ця лагуна — відоме місце, дістатися до якого може геть не кожен. Найпростіший спосіб все-таки побачити дикий білосніжний пляж і чисту блакитну воду — запливти до лагуни на човні. Прямуючи сюди на автомобілі, ліпше вибрати позашляховик і скористатися послугами водія, який безпечно прокладе шлях через всі перепони до бажаної інстаграмної краси.

Блакитна лагуна

Мис Капо-Греко

Ще одне мальовниче місце на Кіпрі, де особливо приємно зустрічати світанки й проводжати заходи. До слова, саме тут часто влаштовують шлюбні церемонії, освідчуються в коханні й просто насолоджуються справжньою миттю. Якщо ж вас не цікавить романтичний бік цієї локації, то, можливо, вашу увагу приверне унікальний рельєф узбережних скель.

Мис Капо-Греко

Нікосія

До столиці Кіпру хочеться вирушити з кількох причин. По-перше, як і в кожному головному місті країни, тут є на що й на кого подивитися, де погуляти та що купити. По-друге, північну частину Нікосії (так само як і північну частину острова) окупувала армія Туреччини — і цей пункт цікаво вивчити саме на місці. І, по-третє, обов’язково треба прогулятися до так званої зеленої лінії, що розділяє острів.

Нікосія

Національний парк на півострові Акамас

Якщо подорож до Блакитної лагуни видасться занадто важкою, то варто влаштувати собі день гайкінгу в Національному парку на Акамасі. Це справді унікальне місце сподобається шанувальникам активного відпочинку, а ще дасть змогу побачити рослини й тварин, яких немає більше ніде у світі, оскільки багато які представники флори та фауни в цьому місці є ендеміками Кіпру.

Національний парк на півострові Акамас
Що взяти із собою

Натуральні тканини, вільні фасони й м’які відтінки — універсальна формула гардероба для подорожей у теплі країни. Головне правило складання образу для концерту улюбленого виконавця — комфорт і практичність, доповнені барвистими кольорами й актуальними принтами. Пропонуємо чотири образи для яскравих заходів.

М’який і ніжний ліловий — великий тренд осінньо-зимового сезону 2021/2022, який варто випробувати вже тепер. Весняний бузок, курна лаванда або чорничний макарун — у пошані будуть усі тонкі переливи. Лілові штани палацо з льону радимо зробити головною зіркою образу, доповнити який найкраще молочним асиметричним топом, базовим взуттям на пласкій підошві й панамою з грайливим принтом.

Ще одна універсальна позиція travel-гардероба — сукня-кімоно з розрізом і відкритою спиною, яка допоможе створити розслаблений образ у пасторальному стилі. Аксесуари й прикраси з рафії додадуть йому романтичного настрою — радимо звернути увагу на ширококрисі капелюхи, виготовлені в техніці печворк, і сережки, сконструйовані з плетеної рафії. Яскрава мінісумка допоможе правильно розставити акценти й додасть практичному образу драйву.

Не обійтися й без образу в стилі color blocking. Функціональна шовкова спідниця кольору слонової кістки слугуватиме нейтральним полотном для стилістичних експериментів. Поверх топа насиченого аметистового кольору рекомендуємо вдягнути сорочку з короткими рукавами відтінку сицилійського апельсина. Взуття на масивній підошві стане найліпшим спільником комфорту та зручності.

До романтичної сукні А-силуету з абстрактним принтом, що немов зійшов з полотен художників, чудово пасуватимуть базові аксесуари — трендові мюлі й сумка-мішок. Шовкові стрічки на солом’яному капелюсі спонукатимуть пограти з акцентами: наприклад, пов’язавши їх навколо шиї, можна легко створити актуальний чокер. Палітра тіней із сяйливими відтінками дасть змогу засяяти в прямому сенсі — такий образ не залишить нікого байдужим.

MONATIK — про концерт на Кіпрі

На початку цього літа ми знімали новий кліп "Зажигать/JoMo" на грецькому острові Мілос, де нашій команді вдалося побувати вперше. У ролі режисера з нами працювала неймовірна й наша улюблена Таню Муіньо, яка напередодні підбирала мальовничі пейзажі й надзвичайної краси локації для того, щоб відтворити такий потрібний нам усім запальний настрій. Після виходу релізу відеороботи в коментарях нам часто писали: "Як би хотілося побувати в цих місцях". Тож ми вирішили подарувати людям таку можливість й організували конкурс для шанувальників музики MONATIK: усі, хто ділився відео в сториз Instagram з піснею "Зажигать" — дістали змогу відвідати острів Мілос.

MONATIK на зніманні кліпу "Зажигать/JOMO"

Нині ж хочемо продемонструвати всім нашим шанувальникам красу ще одного чудового місця — острова Кіпр. Ми вже не перший рік співпрацюємо з організаторами нашого шоу в цих краях і як же приємно усвідомлювати, що після проведення одного концерту, відразу ж тривають переговори щодо організації наступного, а наші улюблені шанувальники розбирають квитки в перші ж тижні після заяви про шоу. Наша команда це дуже цінує. Такі унісони назавжди запам’ятовуються. Нетерпляче чекаємо нашої зустрічі у вересні, щоб запалити по-справжньому яскраво!

Як зробити свою подорож максимально комфортною

Щоб подорож на кіпрський концерт MONATIK вийшла максимально комфортною, довірити розв’язання організаційних деталей пропонуємо професіоналам. Преміальні клієнти "Альфа-Банку" і Mastercard отримують безліч приємних бонусів — від моменту планування до власне подорожі. Якщо ви тільки збираєтеся в мандри, то сервіс Mastercard-консьєрж допоможе підготувати всі потрібні документи для в’їзду в будь-яку країну, забронювати квитки й готель, орендувати автомобіль, підібрати ресторан для вечері з приголомшливим краєвидом і багато іншого.

Але головне, що всі преміальні клієнти "Альфа-Банку" й Mastercard можуть починати насолоджуватися відпочинком вже в аеропорту. Завдяки таким сервісам, як швидка реєстрація та здання багажу, а також фастлайн під час проходження митного й паспортного контролю, клієнти можуть заощадити час, щоб отримати насолоду від затишної атмосфери, смачної їжі й напоїв у бізнес-залах, які є в багатьох містах України та Європи. В аеропорту клієнти можуть заощадити не тільки час, а й гроші — в разі купівлі від 100 євро нараховується автоматична знижка в крамницях DutyFree.

Прилетівши в нову країну, не варто забувати й про кешбек, який можна отримати за покупки преміальною карткою Mastercard у крамницях одягу та взуття, ресторанах, готелях. Кешбек доступний у закладах-партнерах в європейських країнах, включно з такими популярними серед туристів, як Іспанія і Франція, ОАЕ та інші.

Ну що, летимо на Кіпр разом з MONATIK?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.