До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Куди поїхати на Новий рік: 5 відкритих напрямків для українців

Щоб вирушити на новорічні свята у подорож, цього року (як і минулого) потрібно уважно вивчати умови в'їзду до обраної країни, бо пандемія продовжує вносити свої корективи. І поки ми сподіваємося, що відкриті наразі напрямки такими і залишаться, пропонуємо вам 5 ідей, де можна провести зимові канікули.

Мадрид, Іспанія. Photo: Getty Images
Словенія

Словенія — одна з тих країн Європи, яка асоціюється із затишком, спокоєм і комфортом. І хоча вона доволі мініатюрна, тут є безліч можливостей для подорожей. Почніть зі столиці Любляни, де барокова архітектура витончено поєднується із сучасною, а потім проведіть час на природі, хай буде то гірськолижний курорт, чи розслаблений відпочинок біля озера.

Реклама
Любляна, Словенія. Photo: Getty Images
Іспанія

Іспанські канікули сподобаються поціновувачам комфортного клімату й солоного повітря. А після ажіотажу довкола останнього сезону серіалу "Паперовий дім" багато хто захоче побачити головний банк Іспанії в Мадриді в реальному житті. Чим ще зайнятися в Іспанії? Зустріти Новий рік на березі Атлантичного океану, запланувати артканікули галереями Барселони і відвідати кілька смачних місць.

Мадрид, Іспанія. Photo: Getty Images
Грузія

З початку пандемії Грузія стала напрямком, який розкрив свій потенціал. Автентичність вулиць Тбілісі, гірські ландшафти Степанцмінда і культовий Боржомі зачаровують місцевим колоритом навіть скептично налаштованих мандрівників. (І хіба взагалі можливо ставитися до Грузії скептично?)

Тбілисі, Грузія. Photo: Getty Images
Нідерланди

Незвичайно планувати зимові канікули в Нідерландах, коли всі прагнуть побувати там навесні, щоб на власні очі побачити тисячі бутонів тюльпанів. Тим цікавіше подивитися на прикрашений святковими лампочками Амстердам, відвідати численні кавошопи і, безумовно, насолодитися мистецтвом в одному з музеїв.

Амстердам, Нідерланды. Photo: Getty Images
Люксембург

Для відвідування Люксембургу діють найбазовіші правила в'їзду, встановлені у більшості країн Європи. А ще Люксембург є білою зоною (як і Грузія), що дає змогу, попри вимогу пред'явити сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест, пройти контрольні пункти без зайвого стресу. До того ж, у Люксембурзі є на що подивитися, від історичних надбань однойменної столиці до незвичайних природних об'єктів.

Люксембург, Люксембург. Photo: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.