До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Коли буде можна: 3 напрямки, які найбільше потребують туризму

Прямо зараз ми не знаємо, коли зможемо знову подорожувати — не кажучи вже про те, куди зможемо поїхати. Ми можемо витратити цей час на роздуми про те, які місця потребуватимуть наших туристичних відвідин найбільше. Ось кілька напрямків, на які варто звернути увагу (коли можна буде).

Італія
Європа

Нині найбільше постраждали такі країни Європи, як Італія, Іспанія і Франція. Греція — країна з найбільшим відсотком населення, залученим до туризму. Згадайте тільки всі сімейні готелі, які працюють у пік сезону. Італія, втім, заслуговує нашої підтримки чи не найбільшою мірою, оскільки їй буде складно повернутися до стійкого стану тільки за допомогою землеробства.

Реклама

Проблема полягає в тому, що після пандемії основну увагу буде спрямовано на довколишні місця для відпочинку, що позбавить фінансування далекі напрямки, основа економіки яких тримається на прибутку від іноземців. Очевидно, що більшість з нас не буде налаштована на далекі маршрути, але все одно потрібно шукати способи, щоб підтримати тих, хто найбільше цього потребує. І заодно відкрити для себе нові гарні місця.

Карибські острови й Індійський океан

Острови в Індійському океані й Карибському басейні молитимуться на відвідувачів. Коли ви зможете вирушити на курорт, то вибирайте Мальдіви, Сейшельські острови, Ангілью або Арубу. Перебуваючи в пошуках готелю, шукайте компанії, які зважають на власний вплив на людей, планету й економіку.

Мальдіви
Далека далечінь

Якщо ви молоді, здорові й активні, можливо, для вас будуть привабливими стародавні пам’ятки Ефіопії або пляжні хатини Філіппін. Якщо ви зможете дістатися туди раніше, ніж буде вже занадто пізно, то буде здорово. Саме ці країни залежні від туризму найбільшою мірою.

Філіппіни

У списку напрямків, які потребують туризму: Бангладеш, Бутан і останнє буддійське королівство в Гімалаях, якому потрібні туристи, але там так не вважають. Як каже експертка з питань сталого розвитку Анна Лаппа: "Щоразу, коли ви витрачаєте гроші, ви голосуєте за той світ, який вам потрібен". Тепер ми просто маємо дивитися, чекати й мріяти.

Текст: Juliet Kinsman

За матеріалами cntraveller.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.