До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де супермоделі проводять літо

Літні поїздки завжди найбільш довгоочікувані і яскраві. Теплий клімат, чистий океан і гарячий пісок здатні подарувати незабутні враження. Відомі супермоделі цього літа подорожують від іспанських островів до архіпелагу Кіклади в Егейському морі, відвідують Єгипет і Флориду. Vogue.ua вирішив прослідкувати, як проводять літо Емілі Ратаковскі, Розі Гантінгтон-Вайтлі, Алессандра Амбросіо, Ізабель Гулар і інші супермоделі.

Ізабель Гулар
Емілі Ратаковскі на Майорці

Емілі Ратаковскі обожнює подорожувати. Цього літа дівчина вирішила зупинити свій вибір на іспанському мальовничому острові Майорка. Емілі відвідала місто Пальма і вирушила в Дейя, розміщене в горах Сьєрра-де-Трамонтана на північному узбережжі острова, а потім продовжила свій відпочинок на пляжах Баньяльбуфар і Кала Ломбардс.

Реклама

<b>ратаковски1</b>

Ельза Госк у Стамбулі

На початку липня Ельза Госк зупинилася в Стамбулі. Шведська супермодель вибрала готель Ritz-Carlton, з даху якого чудово видніється протока Босфор.

<b>Эльза хоск1</b>

Алессандра Амбросіо на Ібіці

Багатогранна Ібіца з кожним роком все більше закохує в себе мандрівників. Тут можна знайти як галасливі вечірки до світанку, так і відокремлені дикі пляжі. Цього року бразильська супермодель Алессандра Амбросіо обрала цей сонячний острів для своїх літніх канікул.

<b>амбросио1</b>

Ізабель Гулар на Міконосі

Прихильниця грецького острова Міконос, Ізабель Гулар майже щоліта повертається туди. Супермодель проводить час спокійно: засмагає на приватному пляжі або у власній віллі, насолоджується барвистими заходами сонця і їсть багато свіжих фруктів.

<b>гулар</b>

Розі Гантінгтон-Вайтлі на Капрі

Розі Гантінгтон-Вайтлі разом з чоловіком Джейсоном Стетхемом і їхнім малюком Джеком Оскаром вирушили на острів Капрі. Супермодель задокументувала сімейну відпустку, що навіює відчуття солодкого життя, в Instagram: красива прогулянка по блакитному морю на яхті, обід в Lo Scoglio і, звісно ж, відпочинок на пляжі Il San Pietro.

<b>рози1</b>

Жасмин Тукс в Єгипті

Жасмин Тукс не лякає жаркий клімат. Американська топ-модель і "ангел" Victoria's Secret вирушила в тривалу поїздку близькосхідними містами. Спочатку Жасмин відвідала Блакитну мечеть у Стамбулі, тоді продовжила свою мандрівку серед єгипетських пірамід і попрямувала в заповідник Масаї-Мара в Кенії.

<b>тукс1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.