До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що їдять супермоделі: 5 раціонів для ідеального тіла

Генетика не може працювати нескінченно. Краса це ще і постійна праця: тренування і правильне харчування. Від останнього, як відомо, залежить 80 відсотків успіху підтримування тіла в хорошій формі. Супермоделі дуже ретельно стежать за тим, що вони їдять, і, звичайно, у них є кілька секретів.

Жизель Бюндхен: цільно-рослинна дієта

<b>Жизель Бюндхен</b>

Реклама

У Instagram-акаунті топ-модель Жизель Бюндхен пропагує йогу і здорове харчування. Спортивну форму підтримує і чоловік Бюндхен, гравець в американський футбол, триразовий чемпіон Том Бреді. Особистий кухар Бюндхен і Бреді, Аллен Кемпбелл, поділився головним секретом зоряної пари – строгою дієтою. У списку продуктів, від яких повністю відмовилася сім'я, виявилися білий цукор, біле борошно, глутамат натрію, кава, кофеїн, оливкова олія, йодована сіль, гриби, молочні продукти і пасльонові (картопля, баклажани, перець). Бюндхен і Бреді, при цьому, їдять боби і зернові: коричневий рис, кіноа, пшоно. Решта 20% – це органічні стейки, качка і курка. З риби вони споживають дикого лосося.

Лілі Олдрідж: доставка правильної їжі

<b>Лили Олдридж питание</b>

Американська супермодель, одна з ангелів бренду Victoria's Secret, може похвалитися гарною фігурою завдяки особливій секретній дієті, яка готується на замовлення приватною компанією. Sakara Meal створює комплексні рішення для здорового харчування, що сприяють зміцненню здоров'я і очищенню організму. У них можна замовити свіжі, повністю натуральні, безглютенові, вегетаріанські сніданки, обіди та вечері. А один із спеціально розроблених комплексів в меню Sakara Meal назвали в честь Лілі Олдрідж і випустили в обмеженому тиражі. Sakara Meal також вибирають моделі Ерін Хізтерон, Кріссі Тейген і Кароліна Куркова. Правда, доставка цієї чудової їжі діє тільки в Америці.

Каролін Мерфі: лужна дієта

<b>Кэролин Мерфи питание</b>

Ця дієта знижує водневий показник в організмі, а також дуже корисна для серця. І саме цей спосіб харчування вибрала для себе Каролін Мерфі. Лужна дієта, яка обмежує споживання кислих продуктів з метою змінити рівень рН в організмі в більш здорову сторону, практично повністю виключає вживання м'яса, молочних продуктів, яєць, риби і, звичайно ж, алкоголю. Зате фруктів і овочів можна їсти скільки завгодно.

Міранда Керр: харчування за групою крові

<b>Миринда Керри питание</b>

Австралійська супермодель Міранда Керр дотримується дієти, яку розробив лікар Пітер Д'Адамо Молодший: відповідно до його концепції для кожного з чотирьох типів крові потрібен свій набір продуктів. Він, в основному, рекомендує своїм послідовникам дотримуватися вегетаріанської дієти, утримуватись від вживання виробів з пшениці, а також кукурудзи та деяких бобових сортів. Науковий аналіз дієти по групі крові, проведений 2014 року, не підтвердив ефективність цього підходу в зниженні ваги, але виявив, що власники першої групи крові (серед яких і Міранда Керр) можуть отримати з неї вигоду. Дієта за групою крові ефективно знижує у типу А індекс маси тіла, зменшує об'єм талії, а також регулює артеріальний тиск, рівень холестерину, інсуліну та інших значущих маркерів здоров'я.

Бріджет Малкольм: веганство

<b>Бриджет Малкольм питание</b>

До повного виключення тваринних продуктів зі свого раціону звернулися багато зірок, від Бейонсе до австралійської моделі Victoria's Secret Бріджит Малкольм. "Коли я стала веганом, почала отримувати більше компліментів з приводу зовнішності", – розповідає Бріджит. Раціон в основному складається з овочів, фруктів і круп. Правильне, збалансоване харчування допоможе компенсувати недолік речовин, які містяться в виключених з раціону м'ясі і молочних продуктах. За її словами, головне – це збалансувати харчування, не забуваючи про його етичну сторону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.