До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де зупинитися в Нью-Йорку: готель 11 Howard

Інтер'єр готелю 11 Howard в нью-йоркському районі Сохо виконаний в дусі суворого північного мінімалізму – це проект данського дизайнера Анда Андре, реалізований у співпраці з фірмою Space Copenhagen.

Площа номера Terrace Suite складає 175 кв.м., а з його тераси видно Лафаєт і Говард-стріт

Для цього команді дизайнерів довелося практично зруйнувати будівлю, збудовану 1961 року, зсередини, а в заново створені номери з високими стелями і панорамними вікнами постелити дубові підлоги і натуральні килими з бамбука. Меблі для 206 апартаментів створені на індивідуальне замовлення в компанії Signe Bindslev Henriksen & Peter Bundgaard Rützou. Ванні кімнати оздоблені мармуром і латунню, а стіни номерів і лобі прикрашені картинами найкращих сучасних художників: Кеті Янг, Ден Аттое і Хіросі Сугімото.

Реклама

Ресторан готелю з французькою кухнею Le Coucou створений спільно з рестораторами Стефаном Старом і Деніелом Роузом. Шоколадний мус і качка під вишневим соусом – їх відповідь готельному мінімалізму.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.