До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Bachmair Weissach Spa & Resort: що подарувати собі, щойно відкриють небо

Ніколи так, як на карантині, ми не потребуємо опертя — ніколи так охоче не постимо свої найкращі фото й кадри з подорожей. Вони повертають утіху й роблять нас спраглими вражень, які сповнять життя після ізоляції. Vogue.ua відомо, куди їхати за останніми: ми встигли побачити чудове місце якраз напередодні карантину.

Курорт Bachmair Weissach Spa & ResortBachmair Weissach Spa & Resort

Приватний клубний готель класу люкс для сімейного відпочинку Bachmair Weissach Spa & Resort розмістився в невеликому містечку Роттах-Еґерн на південному березі одного з найкращих озер Баварії — Тегернзее. Крім природних красот, містечко відоме тим, що тут розташувався один з десяти тризіркових мішленівських ресторанів Німеччини — Überfahrt, де, до речі, можна зустріти футболістів "Баварії" (поруч тренувальна база). А ще в Роттах-Еґерні тривалий час жив Михайло Горбачов, тут і нині є нерухомість, що належить його родині. Портрет Горбачова, до слова, поряд з портретами ключових персон політикуму Німеччини вітає гостей у готелі.

Реклама

У Bachmair Weissach Spa & Resort 141 номер, але ніякої тісноти: територія велика, на ній чотири просторі котеджі, які названо іменами дітей власника курорту, Корбініана Колера, — Ferdinand, Benedict, Marlies і Quirin. Номери на перших поверхах мають по два виходи: у готельний коридор і прямо в парк, до затишних лаунж-зон із шезлонгами й басейну просто неба. На території готелю все дихає Баварією: від малюнків з баварцями в ледерхозе на стінах головної будівлі до оздоблення автентичної каплички, де проходять весільні церемонії, і ресторану баварської кухні Gasthof zur Weissach з відреставрованим старовинним інтер’єром і предметами побуту XIX століття.

<b>General view</b>
Курорт Bachmair Weissach Spa & Resort

Завдяки вираженому місцевому колориту тут не може бути двох думок, у якій точці планети перебуваєш. Але до тієї миті, поки не потрапляєш у спа-центр. Варто зазначити, що власник готелю, який народився в тутешніх місцях, з одного боку, створював готель як вишукану пам’ятку, де кожна деталь розповість гостеві про рідні краї й баварську ідентичність. А з іншого — як невтомний мандрівник не міг обмежитися тільки нею. Уже в самій назві Bachmair Weissach Spa & Resort закладено запрошення не просто в готель у гарному місці, але насамперед — на курорт. І непростий: ідея першого в Німеччині спа-центру в японському стилі площею 3000 кв. м ґрунтується на концепції гарячих джерел онсен. Центр називається MIZU ONSEN SPA: у перекладі MIZU означає водночас "захват" і "холодна вода". Це величезний простір з японськими лазнями, басейнами, окремою сімейною спа-зоною (на вікенд німці приїжджають сюди сім’ями, включно з постояльцями найніжнішого віку) і спеціалізованими кабінетами, де до послуг гостей — професійна діагностика шкіри, антиейдж-процедури, масажі. Готель-курорт запрошує також на комплексні детокстижні, програми яких охоплюють харчування, фізичні вправи, йогу, масаж та обгортання. Процедури в спа-центрі проводять з використанням японської косметики Kanebo, а також Susanne Kaufmann (Австрія) і Gertrаud Gruber (Німеччина).

<b>Mizu spa</b>
Роскошный спа-центр на курорте Mizu Onsen Spa на курорте Bachmair Weissach Spa & Resort

Спа-центр плавно переходить у 20-метровий басейн з мінералізованою водою з долини озера. Він розміщений просто неба з постійною температурою води 38 °C: у ньому особливо приємно купатися в холодну пору року. А продовжити насолоду від релаксу рекомендується в MIZU Sushi Restaurant, Terrace & Bar, з японськими й вегетаріанськими стравами, над якими чаклують два шефи, японець і німець. Щоб завершити розповідь про ресторани, додамо, що з листопада по березень у готельному комплексі працює ще й чудовий фондю-ресторан Kreuther Fondue Stube в альпійському стилі — у ньому, звісно ж, теж варто побувати.

<b>Mizu bar</b>
Mizu Bar на курорте Bachmair Weissach Spa & Resort

Окремо варто сказати, що в околицях готелю-курорту безліч можливостей для активного відпочинку. На Тегернзее можна кататися на човнах і катерах, спробувати віндсерфінг, прогулятися 20-кілометровим маршрутом навколо озера. До слова, за озером розкинулося містечко Гмунд, де працює всесвітньовідома мануфактура дизайнерського паперу класу люкс, з якого серед іншого виготовляють конверти для церемонії вручення премій "Оскар". А прямо з готелю видно гору Вальберг заввишки 1722 м, — влітку на неї можна здійнятися пішки, а взимку — за допомогою канатної дороги. На фініші канатки є симпатична гірська церква, а трохи віддалік — баварський гірський ресторан з гестхаусом, що теж належить готелю. У ньому за обслуговуванням відвідувачів ми зустріли Колера-молодшого, того самого, ім’ям якого названо один з корпусів Bachmair Weissach Spa & Resort — сімейного готелю-курорту, де кожного шанують як близького родича.

<b>See & berg</b>
Роскошный вид на горы на курорте Bachmair Weissach Spa & Resort

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.