До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Куди поїхати на День святого Валентина: 5 напрямків

День святого Валентина відзначають закохані пари по всьому світу. Цей особливий день можна вважати додатковим приводом, щоб зробити приємність коханому чи коханій. Vogue.ua розповідає, в які міста світу вже можна бронювати квитки.

Венеція (Італія)

Романтичною столицею колоритної Італії справедливо вважають Венецію. Вузькі вулички, які перетинаються з водними каналами в найнесподіваніших місцях. Подорож по місту на гондолі у супроводі близької людини або вечеря при свічках на одній з численних набережних ... Чим не ідеальний день для закоханої пари?

Париж (Франція)

Ще одна знаменита на весь світ столиця є, мабуть, головним місцем призначення у День святого Валентина. Саме в Парижі легко натрапити на міст, обвішаний замочками з іменами закоханих. Саме в Парижі можна провести романтичний вечір на Єлисейських полях і поцілувати кохану людину на останньому ярусі Ейфелевої вежі. Та що вже тут говорити, коли французи точно розуміються у почуттях. Згадати хоча б Вольтера, Екзюпері і Бальзака.

Лас-Вегас (США)

Коли говорять, що неможливе – можливо, то можна подумати про Лас-Вегас. У цьому зоряному місті можливо не тільки виграти мільйон (головне вчасно зупинитися), але й одружитися або вийти заміж лише за кілька годин. Весільна столиця світу напевно буде рада ощасливити кожного, особливо 14 лютого.

Кіото (Японія)

Цікавим місцем для спільної (одиночної) мандрівки може стати Кіото один з найбільших центрів культури гейш в Японії. Мало того, що тут можна зануритися в історію давньої культури, так ще й на собі відчути те, що колись могли дозволити собі тільки японці високого статусу. У будь-якому випадку, Кіото обов'язковий пункт призначення, адже хто, якщо не гейші, дійсно знають, як підтримати розмову і створити приємну атмосферу вечора?

Буенос-Айрес (Аргентина)

Столиця Аргентини і аргентинського танго найкращий вибір для пристрасної пари, де провести День закоханих. Тут і курси танго, і вуличні танці, і велика кількість національних кулінарних шедеврів. Напевно не можна пройти повз аргентинських пиріжків емпанадас і всього, що пов'язане з морепродуктами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.