До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих фільмів з Ештоном Кутчером у головній ролі

7 лютого свій день народження святкує американський актор, ведучий та продюсер Ештон Кутчер. Якийсь час він активно займався моделінгом, працюючи з відомими брендами, як-от Calvin Klein, Tommy Hilfigier та Versace. Однак мрія стати успішним актором не покидала його ні на день, що 1998 року привело юнака до кінематографа. Сьогодні серед його найвідоміших робіт — "Ефект метелика", "Рятувальник", "Одного разу у Вегасі", "Молодята" тощо. Vogue.ua зібрав 5 фільмів із Ештоном Кутчером у головній ролі.

"Ефект метелика" (2004)

Драма з елементами трилера та фантастики "Ефект метелика" вийшла на великі екрани 2004 року. Сценарій картини подобався багатьом, але ніхто не наважувався його реалізувати, доки він не потрапив у руки до Ештона Кутчера. Актор був приголомшений історією, тож вирішив стати продюсером фільму і навіть виділив частину власних грошей для знімання. Під час підготовки до ролі Евана, Кутчер вивчав теорію хаосу та психологію. З бюджетом у 13 мільйонів доларів картина заробила у прокаті 96 мільйонів.

Реклама

"Рятівник" (2006)

Фільм розповідає історію плавця-рятівника високого класу Бена Рендалла, який змінив діяльність на викладацьку. Колись під час жахливої катастрофи він втратив свою команду і відтоді намагається забути той страшний день. Вирішивши тренувати молодих рятувальників, Бен йде в берегову охорону. Там він знайомиться з Джейком Фішером (Ештоном Кутчером), чемпіоном із плавання з амбітним характером, справжнім трудоголіком. Картину було висунуто на 4 номінації різних кінопремій, а бюджет фільму склав 70 мільйонів доларів.

"Кілери" (2010)

Як і у випадку з "Ефектом метелика", Кутчер не тільки зіграв головну роль у "Кілерах", але й став головним продюсером фільму. Перспективний шпигун Спенсер, один з найкращих серед своїх, відкрив власний бізнес і живе тихим життям разом із красунею дружиною. Утім, коли за його голову призначають нагороду в 20 мільйонів доларів, він готовий будь-якої миті дати відсіч. Спеціально для участі у фільмі Кутчер старанно тренувався, щоб привести своє тіло у відповідну форму, а напередодні прем'єри навіть виклав перші тринадцять хвилин фільму для своїх шанувальників у Twitter.

"Більше ніж секс" (2011)

Романтична комедія "Більше ніж секс" розповідає про те, як легко чоловіки й жінки вступають у сексуальний зв'язок, але як важко їм досягти емоційної близькості. Головних героїв пов'язують лише сексуальні стосунки, але згодом вони розуміють, що на зміну фізіологічним інстинктам приходить щось більше. Цей фільм часто порівнюють із картиною "Друзі по сексу", де одну з головних ролей зіграла Міла Куніс, дружина Ештона Кутчера.

"Джобс: Імперія спокуси" (2013)

Біографічний фільм про життя Стіва Джобса та історію Apple, що вийшов на екрани 2013 року, зібрав багато неоднозначних відгуків — передусім через "історичні неточності". Ця стрічка, що стала першою кінобіографією засновника Apple, насамперед фокусується на ранніх етапах кар'єри Джобса — створення першого "Макінтоша", звільнення з власної компанії та тріумфального повернення до неї.

Фото: IMDb

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.