До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Юлія Саніна відкрила "Євробачення-2023" в образі GUDU

Юлія Саніна, фронтвумен гурту The Hardkiss, відкрила пісенний конкурс "Євробачення-2023" у Ліверпулі в образі, створеному Лашею Мдінарадзе, креативним директором GUDU. Ще за кілька днів до заходу вона повідомила, що всі її сценічні образи створено саме українськими брендами.

Юлія Саніна в образі GUDU
Юлія Саніна в образі GUDU

Реклама

"Для Юлії Саніної я створив кілька сценічних образів, відштовхуючись від образу сучасної рок-принцеси, якою і є фронтвумен The Hardkiss. У першому образі, в якому вона відкриватиме "Євробачення-2023", ми поєднали фактурну шкіру, без якої неможливо уявити рок-музику, з жіночним силуетом, завдяки чому класична косуха у нас перетворилася на корсет, доповнений спідницею-годе. Головним візуальним елементом тут стала аплікація у вигляді язиків полум'я, яку наші майстри вирізали вручну. Це точно буде ефектно виглядати зі сцени", — розповідає Лаша Мдінарадзе.

Язики полум'я — впізнаваний мотив для шанувальників GUDU. Саме він став одним із ключових у колекції сезону весна-літо 2022, а тренчі з "вогняною" аплікацією стали улюбленими у зірок стритстайлу від Парижа до Стокгольма.

Юлія Саніна відкриває пісенний конкурс "Євробачення-2023"
Юлія Саніна відкриває пісенний конкурс "Євробачення-2023"

З брендом GUDU Юлія Саніна співпрацює вже не вперше. Її шанувальники вже бачили на концертах та у зніманнях зухвалі образи, створені Лашею Мдінарадзе для артистки, — комбінезони, прикрашені камінням, або металізовані топи. "Створення сценічних образів — моя велика пристрасть. За освітою я художник з костюмів, тому знаю і люблю цю роботу, — розповідає дизайнер. — Тут можна не думати про комерційний бік чи практичність, а створювати образ, втілювати у життя всі ідеї. Мені дуже комфортно працювати з Юлією — ми чуємо одне одного і готові експериментувати. Це важливо".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.