До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Про гурт "ДахаБраха" знімають повнометражний документальний фільм

SKYDIVEFILM PRODUCTION представив другий тизер повнометражної документальної стрічки під назвою "ДахаБраха. Шлях" режисерки Анни Корж. Це документальна історія про життя учасників гурту: їхні методи створення музики, спогади з дитинства, закулісні перипетії, концертні виступи в різних куточках світу, а також непрості, але дуже цікаві будні артистів.

Весь останній рік знімальна команда фільму супроводжувала гурт "ДахаБраха" у світовому турне: музиканти побували з концертами в Україні, Франції, Південній і Північній Америці – 30 днів, різні куточки світу, 14 міст і близько 40 000 км шляху.

Реклама

У першому тизері глядач бачить закулісся українських гастролей гурту і ближче знайомиться з його учасниками. У другому відео команда фільму відкриває завісу магічної атмосфери під час роботи над новим альбомом у бразильській студії звукозапису в Сан-Паулу.

Прем'єра фільму запланована на 2021 рік.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.