До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Солодкий листопад: 16 треків з осіннім настроєм

Спеціально для vogue.ua співачка Jamala склала осінній плейлист. До нього увійшли 16 найкращих треків року, які стануть чудовим сандтреком для холодних листопадових днів.

Джамала

"Ця музика для любителів суміші класного якісного електронного звучання з потужним віртуозним вокалом", — каже Джамала. — Тут огортають тембри, приправлені легким, ледь помітним фольклорним обрамленням. Прислухайтеся до етнічних ноток у піснях HER, WizKid, Adekunle Gold, Laura Mvula і навіть London Grammar, які завжди вирізняються гарною альтернативою британської музики зі справжнім глибоким вокалом. Звісно, неможливо уявити плейлист листопада без James Blake та RY Х — два островитянини, які привносять зовсім різні, але й схожі осінні настрої. Звісно, тут є Jungle, звісно, Rhye й абсолютно нова Little Simz, що додає r’n’b звучання цій добірці. А ще — електронний музикант і водночас соул-співак Jordan Rakei.

Реклама

Цей плейлист — не лише колекція моєї улюбленої музики за 2021 рік, але й інтро до мого нового maxi singe, який ви почуєте вже за кілька тижнів. #ПОТАЙКИ складатиметься з трьох пісень і міститиме все, що об'єднує виконавців з мого плейлиста — електронне звучання, насичені вокалом і смислами пісні, особисті історії. А поки що насолоджуємося Sweet November.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.