До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: Тіна Кароль представила новий сингл "Скандал"

Тіна Кароль 2021 рік починає дуже активно. Минулого тижня артистка анонсувала запуск колекції Tina Karol Home, а сьогодні представляє нову пісню "Скандал", яка стала першим синглом її майбутнього альбому.

Головна думка "Скандалу", за словами Тіни, полягає у звільненні від власних бар’єрів. Співачка існує в миті, коли порятунок від болю минулого дарує свободу майбутньому. Майстерно оперуючи жанром музичного перформансу, Тіна Кароль розповідає історію, знайому кожній дівчини. "Пісня „Скандал" про сильну дівчину, яка хоче бути слабкою, але тільки поряд з єдиним чоловіком. Позбавлена ​​права на взаємне кохання, вона мусить бути сильною, просто тому що так треба", — каже Тіна Кароль.

Реклама
Тіна Кароль у кліпі "Скандал"

Зрежисував кліп Indy Hait. "Я зняв кліп-перфоманс, де панує не сюжет, а особистість співачки і її дар передати велику історію в одній пісні. Спектр емоцій і почуттів відрізняє цю роботу від традиційного уявлення про кліп, — каже режисер. — Пісні Тіни так істотно змінюють життя людей і надихають, і така ж чесна й вона зі своїм глядачем. Ми знімали кліп на плівку, щоб зберегти правдивість атмосфери й максимальну чесність кадру. „Скандал" — це історія з відкритим фіналом, кінцівку якого вибирає сам глядач".

Тіна Кароль у кліпі "Скандал"
Тіна Кароль у кліпі "Скандал"
Тіна Кароль у кліпі "Скандал"

Пісню "Скандал" Тіна Кароль написала в співавторстві з Аркадієм Александровим. Більшість музичного матеріалу створено за допомогою синтезаторів і семплів. Сміливе злиття потрійних бітів драм-машини, багатство електронного звуку разом з упізнаваним вокалом співачки. Використовуючи ненав’язливий попмотив, замішаний з естетикою кінця 80-х і початку 90-х, Тіна Кароль звертається до жанру діалогу зі слухачем. Подання вокалу співзвучне з манерою виконання соул-співачок нульових.

Тіна Кароль у кліпі "Скандал"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.