До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кароль випустила колекцію взуття

Тіна Кароль випустила першу власну колекцію взуття. Зробила вона це спільно з українським брендом Kachorovska, а ввійшли до колекції три речі — босоніжки, сабо й мікросумки.

Артистка брала активну участь у процесі розроблення всіх моделей, який тривав близько року. У босоніжках, зокрема, вдалося втілилися відразу дві ідеї Тіни Кароль: зробити п’яту нестандартно низькою й підвісити на підошву прикрасу. "Я вдавалася в усі технологічні нюанси. З особистого досвіду знаю, як це, коли ноги гудуть від незручних підборів, навіть якщо вони гарні. Ніяка краса не гідна ваших страждань. Тому наша колекція розроблена з дуже зручною колодкою, а пальчики лежать на підошві ідеально рівно", — розповіла співачка.

Реклама

На окрему увагу заслуговують деталі, продумані до найменших дрібниць. Взуття й сумку зроблено зі спеціального зносостійкого сатину, легкого в догляді — його можна очищувати звичайним мильним розчином. Гумка на ремінці сабо Tina робить його зручним для будь-якого підйому стопи, а сам ремінець вручну викладений камінням. Мікросумка в колекції — це 100% ручна робота, що потребувала багато часу й майстерності. Кріплення й кільця для сумки та прикраси на босоніжках розробляв професійний ювелір. Як прикраси використовували кристали Swarovski особливої ​​прозорості й мерехтіння. "На цю колекцію мене надихнули українки. Нас навчили бути скромнішими, ніж потрібно. Наші жінки — фантастичні, час додати їм любові до себе. Головний наш меседж — усередині вас є любов до себе, всередині вас є щастя. Не чекайте ідеальної миті, створіть собі свято", — резюмує Тіна Кароль ідею колекцію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.