До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Let It All Burn Let It All Burn — новий кліп співачки Сільві Кройш

Let It All Burn новий кліп бельгійської співачки Сільві Кройш, у минулому учасниці групи Warhaus, добре знайомої українській авдиторії. Про Сільві заговорили два роки тому як про солістку групи Warhaus, у 2018 році вона запустила сольний проєкт, який підтримали ключові світові медіа, від The ​​New York Times до Vogue USA (наше інтерв'ю з Сільві можна почитати за посиланням). Новий трек Let It All Burn увійде до дебютного сольного альбому співачки, який ми почуємо в цьому році.

Буквально за пару років Сільві Кройш стала улюбленицею модної індустрії: співачка співпрацювала з Prada, Miu Miu, Ann Demeulemeester, Azzaro Couture, а більшість її кліпів стилізує фешн-дует Tom Eerebout і Sandra Amador постійні стилісти Леді Ґаґи, які увійшли до переліку 25 найвпливовіших стилістів Голлівуду за версією Hollywood Reporter. Працювали вони і над відео на трек Let It All Burn. У кадрі Сільві їде на мотоциклі в червоній сукні Maison Valentino, яка підкреслює тривожний настрій кліпу.

Реклама

Сам кліп дуже кінематографічний і своїм сюрреалізмом нагадує фільми Девіда Лінча. Він знятий на 16-міліметрову плівку і зобразив артистку, яка їде на мотоциклі нічним містом. "Ідея нашого відео зобразити внутрішні переживання Сільві, коли вона їздить містом на мотоциклі, у гніві і з розбитим серцем. Щоб досягти психоделічного настрою, ми використовували аналогове відеообладнання 80-х і 90-х років", розповідає про ідею кліпу режисер Алессандро Каннеллі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.