До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт Balthazar представить у Києві новий альбом Fever

Після трирічної перерви до Києва повертається одна з найцікавіших європейських груп – бельгійці Balthazar. Харизматичні лідери групи, Маартен Девольдере і Йінте Депре, возз'єдналися після великої перерви: Маартен працював над сольним, блюзовим і важким проектом Warhaus, в якому сольно співає героїня торішнього вересневого номера Vogue UA, Сільві Кройш, а Депре займався своїм гуртом J.Bernardt. З сольними проектами обидва музиканти встигли побувати в Україні, а тепер повертаються у складі Balthazar.

Маартен Девольдере і Йінте Депре

17 вересня гурт представить у Києві свій новий альбом Fever. Він вийшов у січні після чотирирічної перерви та став четвертою і найсильнішою платівкою Balthazar. Здається, Депре і Девольдере вклали свій індивідуальний досвід, отриманий за ці роки, в Fever. Музика стала більш танцювальною та легкою, в альбомі багато синтезаторів і перкусії – це, без сумніву, вплив сольного проекту Депре J.Bernardt. "Вихід із зони комфорту інді-року і гра з різними жанрами була чудовим досвідом. Ми стали значно авантюрнішими", – говорить Йінте Депре.

Реклама

Альбом очолив бельгійські чарти, а у травні гурт вирушає у велике турне по США.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.