До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий образ Юлії Саніної на "Євробаченні-2023"

Співачка Юлія Саніна, яка цього року стала однією з ведучих пісенного конкурсу "Євробачення-2023", продовжує популяризувати українську моду. Для другого півфіналу вона вибрала комбінезон українського бренду GUDU із лискучої екошкіри. Образ натхнений сценічним альтер-его Девіда Бові — Зіггі Стардастом, який просто любив комбінезони і щоразу примудрявся дивувати публіку своїм вбранням.

Юлія Саніна
Юлія Саніна

Реклама

"Ще 50 років тому Девід Бові продемонстрував, наскільки значущим є сценічний костюм для артиста. Я передивився багато його виступів і зрозумів, що саме ми хочемо зробити для Юлії. Сподіваюся, що британська публіка, якої буде дуже багато в залі, оцінить наш модний реверанс у бік цього легендарного артиста", — каже Лаша Мдінарадзе, креативний директор GUDU.

Аксесуари стилісти Юлії Саніної також знайшли в українських брендів — блискучий комбінезон доповнили прикраси Dukachi та взуття Kachorovska.

Пильний погляд на прикраси української артистки відкриє багато закладених в них сенсів. Наприклад, кафи та каблучки прикрашені візерунками дубового листочка з української вишивки, що символізує життєву силу і непереможність, а плетіння на кольє відсилає до старовинних прикрас — дукачів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.