До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нерозділене кохання та спогади про Київ у новому кліпі Nora Polinnia

17-річна Nora Polinnia (справжнє ім'я Поліна Нікітіна), донька музичного продюсера Юрія Нікітіна та співачки Ольги Горбачової, дебютує як артистка. Late Love — перший сингл з її мініальбому Past Chronicles. Стильний кліп знятий в DIY-стилістиці, а його герої — це сама Поліна та гітарист, які розповідають історію про нерозділене кохання на тлі урбаністичних пейзажів Нью-Йорка.

Реклама

"Late Love — моя особиста, інтимна історія, — розповідає артистка. — Тут я пірнаю у спогади та звертаюся до всіх, хто пережив нерозділене кохання. А також ностальгую за улюбленим Києвом, його атмосферними вуличками та відчуттями, коли слово "тиша" мало для нас виключно буквальний сенс".

Nora Polinnia
Nora Polinnia

Nora Polinniа випустила перший трек минулого року: це пронизлива пісня Gotham, що розповідає про жахливі російські злочини в її Україні. Другий трек демонструє зовсім іншу співачку — ліричну та меланхолійну, млосний голос якої нагадує про Лану дель Рей. Разом із новим треком Nora Polinniа презентує одразу три мініальбоми: Past Chronicles, Present Chronicles та Future Chronicles.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.