Смак літа: 3 рецепти морозива від кондитерки Вікторії Лунд
Обдарована кондитерка Brenners Park-Hotel & Spa і висхідна зірка високої кухні Вікторія Лунд поділилася з vogue.ua трьома рецептами морозива, які легко приготувати вдома. Запропоновані рецепти вирізняються натуральними інгредієнтами, які з повним правом можна вважати частиною здорового раціону.
Інгредієнти:
250 г м’якого сиру (густого йогурту або мацоні);
1 лайм (сік і цедра);
4 ст. л. меду;
400 г вершків (33% жирності).
Приготування:
Змішати сир з медом, соком і цедрою лайма. Додати збиті вершки й обережно перемішати. Готову суміш поставити в морозильну камеру, виймаючи її час від часу й перемішуючи за допомогою вінчика.
Подання:
Сервірувати, прикрасивши їстівними квітами й медом.
Інгредієнти:
4 заморожені банани;
4 чашки холодного еспресо;
4 ст. л. кленового сиропу;
2 ст. л. какао.
Приготування:
Всі інгредієнти подрібнити в блендері до гладкої консистенції й поставити в морозильну камеру.
Подавання:
Сервірувати в кавових горнятках, прикрасивши морозиво тертим шоколадом і збитими вершками.
Інгредієнти:
4 заморожені банани;
500 г холодної полуниці (або інших ягід);
1 стручок ванілі;
1 боб тонки.
Приготування:
Ванільний стручок розрізати навпіл і ножем дістати насіння й м’якуш. У блендері подрібнити ягоди, додати ваніль, трохи тертого боба тонки й банани. Перемішувати до гладкої консистенції. Готове морозиво охолодити в морозильній камері, а потім за допомогою кондитерського мішка сервірувати в прозорі склянки.
Подання:
Прикрасити тертим білим шоколадом і ягодами.