Швидкий рецепт: полуничне морозиво з трьох інгредієнтів
Хто б міг подумати, що для полуничного морозива потрібно всього кілька інгредієнтів, а спеціальна кухонна машина не дуже й потрібна? Представляємо рецепт домашнього морозива з однією з головних ягід першої половини літа.

Полуничне морозиво
Інгредієнти:
На вісім порцій.
2 склянки жирних вершків;
400 г згущеного молока (не вареного);
500 г свіжої або замороженої полуниці.

Приготування:
- У мисці подрібніть полуницю до стану пюре. Якщо ви використовуєте заморожену полуницю, то спочатку злийте весь зайвий сік і воду, а потім подрібніть ягоди.
- В окрему велику миску помістіть вершки й згущене молоко. Змішуйте інгредієнти за допомогою міксера до піків. Спочатку збивайте інгредієнти на низькій швидкості, поступово збільшуючи оберти до максимуму.
- Вилийте полуничне пюре в отриману суміш і акуратно перемішайте. Щоб у морозива був насиченіший рожевий колір, можна використати кілька крапель червоного харчового барвника.
- Отриману суміш перекладіть у металевий контейнер. Можна скористатися глибокою металевою формою для випікання. Зверху можете прикрасити морозиво шматочками полуниці. Накрийте форму кришкою або харчовою плівкою і залиште в морозильній камері на 4-5 годин. Через 3-4 години в морозива буде злегка підтала текстура. Для більш замерзлої текстури залиште морозиво в морозильній камері на 5-6 годин або на ніч.
- Готове морозиво подавайте в улюбленому посуді, прикрасивши улюбленими ягодами або іншими топінгами.
Смачного!