До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Настрій океан: 9 пляжних котеджів на Airbnb, від яких не відвести погляд

Вілла з солом'яною стріхою в Тулумі, барвиста резиденція на Гаваях і скляний будинок у стилі модерн на узбережжі Малібу. Не маючи можливості вирушити на край світу, ми все ще можемо насолоджуватися напрямками мрії здалеку. І хто знає, може, цього літа саме вам вдасться переступити поріг одного з цих будинків. Милуємося і надихаємося пляжними будиночками на Airbnb. (Зрештою, можна знайти щось схоже там, де ви збираєтеся відпочити цього літа).

Вілла Monoi (Тамариндо, Коста-Ріка)
Photo: Julian Trejos/Courtesy of Airbnb

Вілла Monoi це розкішний будинок в популярному серферському містечку Тамариндо на Коста-Ріці. Чим він кращий за інші? Його збуловано так, що ви почуваєтеся вільно, перебуваєте просто неба і маєте в своєму розпорядженні власний вихід на пляж. Чудова розкіш ходити босоніж.

Реклама
Casa Cosmos (Пуерто-Ескондідо, Мексика)
Photo: Courtesy of Airbnb

Casa Cosmos — це елегантний особняк, розташований у віддаленому куточку пляжу в Мексиці. Належить будинок театральному продюсеру і його партнеру архітекторові. Ось план на день: відпочиньте в гамаку, а потім проведіть увесь вечір на даху — спочатку милуйтеся заходом сонця, а потім споглядайте зірки, що відбиваються у водному дзеркалі. І це цілком досяжно — задоволення коштує всього 190 доларів за ніч.

Whale Tale Hale (Ваймеа, Гаваї)

Чому цей будиночок на Великому острові зветься "Whale Tale Hale"? Тому що в сезон міграції ви справді можете чути, як морські істоти пропливають повз ваш нескінченний басейн. Чи є потреба говорити більше?

Tiki Suite (Кі-Вест, Флорида)
Photo: Courtesy of Airbnb

Хочете будиночок з видом на океан? Буде вам вид на океан. Цей солом'яний будиночок Tiki Suite в Кі-Весті повністю оточений Атлантичним океаном.

Carbon Beach House (Малибу, Каліфорнія)
Photo: David Alli/Courtesy of Airbnb

Побудований на палях, Carbon Beach House розташований на пляжі з голосною назвою Malibu Billionaire Beach сучасний гостьовий будинок, що втілює розкішний і невимушений каліфорнійський спосіб життя. Зберіть компанію з десяти близьких друзів і спостерігайте за хвилями Тихого океану з вашої тераси. Хай не дивують вас зацікавлені погляди людей, які прогулюються пляжем ваш будинок настільки розкішний, що не можна не озирнутися.

Little Black Shack (Новий Південний Вельс, Австралія)
Photo: Luisa Brimble/Courtesy of Airbnb

"Діставшись до Little Black Shack, ви відчуєте себе за мільйон миль звідусіль", так власники описують свій рибальський котедж з дерева і пісковика, самотньо розташований у Піттвотері. Відкритий душ у дворі, ідилічний гамак і інтер'єр, оформлений у морському стилі, це ідеальне місце для відпочинку удвох або наодинці з собою, щоб віддалитися від зовнішнього шуму.

Casa Chukum (Тулум, Мексика)
Photo: Santiago Heyser/Courtesy of Airbnb

Тулум відомий жвавими пляжними клубами і святковим настроєм, проте, можливо, ви не захочете залишати Casa Chukum, віллу для мрійників з солом'яною стріхою, розташовану просто між золотим піском і пишними джунглями.

Camps Bay Beach House (Кейптаун, Південна Африка)
Photo: Hamish Niven/Courtesy of Airbnb

Хочете одночасно насолоджуватися хмарочосами і піском? Вирушайте у Кейптаун, приголомшливе місто в Південній Африці, де гори і мегаполіс зустрічаються з морем. Cape Town Camps Bay Beach знаходиться прямо навпроти пляжу з видом на океан і гору Lion's Head (Левова Голова). І не дивуйтеся своєму бажанню приєднатися до гри в пляжний волейбол, спостерігаючи за нею з тераси.

Coastal Views Cottage (Амагансетт, Нью-Йорк)
Photo: Courtesy of Airbnb

Цей сучасний котедж розташований у дюнах Хемптона. Він належить архітектору і обставлений у скандинавському стилі. З вікон котеджу відкривається вид на Атлантичний океан і місцевий заповідник.

Текст: Elise Taylor

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.