До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відпочинок у Мексиці: найкраще пропонування для сімей з дітьми

Якщо бажання подорожувати сильніше за карантинні обмеження, Мексика — ідеальний напрямок для перезавантаження.

Одна з небагатьох країн, які нині належать до зеленої зони, яскрава й колоритна Мексика відкрита для українських туристів.

Реклама

Згадуючи незабутній відпочинок у Мексиці в розкішному готелі Las Ventanas al Paraiso, ми вирішили доповнити перший огляд деякими важливими деталями для тих, хто планує подорож з дітьми або вихованцем.

Усе найкраще дітям

Попри те, що готель Las Ventanas al Paraiso, більше відомий як ідеальне місце для романтичного відпочинку, серед його постійних клієнтів багато гостей з дітьми.

Як для всієї групи готелів Rosewood Hotels & Resorts, так і щодо Las Ventanas al Paraiso застосовна спеціальна програма Rose Buds (Рожеві бутони): гостям з дітьми пропонують додаткове обслуговування й корисні девайси для максимально комфортного сімейного відпочинку.

У готелі є дитячі ліжечка, сповивальні столики, підігрівачі для пляшечок, контейнери для підгузків, дитячі ванночки й нековзні килимки для ванної, відеоняні, дитячі халати, капці. Пропонують послуги нагляду за дітьми.

І для малюків, і для дітей старшого віку підготовлено різноманітне дитяче меню й усілякі заходи та розваги. Для багатьох дітей одна з найулюбленіших локацій — басейн з лінивою річкою Oasis pool, де розміщується казково декорований грот. Кожен заплив тут як маленька пригода, а в ресторані Taqueria біля басейну можна підкріпитися особливим рол-морозивом.

З дітьми старшого віку батьки можуть відточити навички мінігольфу, а після — позмагатися на одному з гольф-полів світового рівня, які розміщені неподалік готелю.

Незабутнє видовище для всієї родини — щорічна міграція китів, за якою можна спостерігати, перебуваючи безпосередньо на території курорту. У період з грудня по березень персонал уважно вдивляється в обрій і, помітивши китів, спеціальним сигналом сповіщає гостей готелю. Роздивитися гігантів можна за допомогою підзорних труб, розставлених на території готелю і в номерах.

Рай для чотирилапих друзів

На окремий огляд заслуговують сервіси для вихованців. Для братів наших менших у готелі розроблене спеціальне меню і СПА-програма.

Щоб вихованці могли проводити більше часу просто неба й не перегрівалися на сонці, господарям пропонують скористатися переносними будиночками. Ну або замовити будиночок до себе в сьют для більшого комфорту чотирилапого друга.

У готелі доступна послуга вигулу вихованців. Батлер для чотирилапих гостей щодня виводитиме їх на прогулянку, складе меню, проведе сеанси масажу або навіть йоги для собак. До слова, крім спеціально розробленого меню, шеф-кухар може приготувати для вихованця й персональну страву на замовлення.

Якщо ж чотирилапий друг прибув з господарями, щоб відзначити в готелі власний день народження, батлер організує святкову вечірку й запросить на неї інших пухнастих гостей.

Вирушаючи до Las Ventanas al Paraiso можна бути певним, що розкішний відпочинок очікує як на господарів, великих і маленьких, так і їхніх вихованців.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.