До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеальне уповільнення і чуттєва розкіш в австрійському готелі Falkensteiner Schlosshotel Velden

Неквапливе життя, без турбот і метушні, доступне тут біля озера Вертерзе в австрійському готелі Falkensteiner Schlosshotel Velden.

Falkensteiner Schlosshotel Velden

Неспішне життя може бути різним. В оточеному горами і озером готелі Falkensteiner Schlosshotel Velden гостям пропонують особливу формулу, що поєднує цікаве дозвілля і насичені спокоєм активності. Звісно, в оточенні розкоші, в якій раніше жили королі.

Реклама
Falkensteiner Schlosshotel Velden

Тут грають на контрастах. Від історичної будівлі і своєрідного символу цього місця до сучасної архітектури, що повертає до реальності. Від високої кухні, приголомшливої за смаком і подачею до знайомих поєднань, що нагадують про безтурботну юність. Від присвячених релаксу годин у SPA до відвідування культурних заходів у палацовій частині готелю.

Falkensteiner Schlosshotel Velden

Тут не потрібно вибирати. Достатньо прислухатися до себе і зрозуміти, чого зараз потребують ваші тіло і свідомість. Можна провести день в Acquapura Spa і присвятити себе турботі про тіло — розслаблюючі процедури, практика йоги, інтенсивний заплив у басейні або зігріваюча година в сауні. Тут навіть можна провести день на самоті. І вас не запідозрять у егоїзмі — радше, навпаки, зроблять усе, щоб не порушити спокій.

Falkensteiner Schlosshotel Velden

Не нудьгувати тілу допоможуть незліченні активності. Хайкінг мальовничими околицями, каякінг на озері Вертерзе, велосипедна прогулянка скелястими маршрутами, гольф, теніс і ознайомлення з місцевими пам'ятками, буде то вивчення печер чи відвідування історичних місць, на кшталт костелу Марії-Верт.

Falkensteiner Schlosshotel Velden

Проте у Falkensteiner Schlosshotel Velden можна проводити час і без натяку на зайнятість. Попри чудовий зв'язок і доступність Wi-Fi, влаштувавшись на приватному пляжі, реально хоча б ненадовго забути про проблеми зовнішнього світу, споглядаючи на водну гладь і піки скель зусібіч готелю.

Falkensteiner Schlosshotel Velden

Для гурманів у готелі представлено кілька місць під будь-який настрій. У ресторанах Seespitz Restaurant & Living і Salons Restaurant & Atelier пропонують натхненні Альпами страви і переосмислення японської кухні. У Charly Walker Schlossbar приготують незвичайний коктейль. При цьому у головному залі готелю, де колись влаштовували бали, проходять пишні сніданки. На пляжі можна насолодитися ексклюзивним меню від Mochi; а в Spa Bistro, з найфотогенічнішими позиціями, вдасться скуштувати смачні і легкі страви, які ідеально доповнять доглядні процедури.

Один із вечорів неодмінно слід провести в ресторані Die Yacht. Тут гостям пропонують високу кухню і кулінарні заходи. Ресторан знаходиться просто на березі озера, будучи частиною Casino Velden — головної розважальної точки, де збираються, щоб розвіятися, відпустити внутрішні затискачі і прожити, можливо, одну з найяскравіших ночей. Достатньо провести захід сонця і вирушити приручати удачу і власний азарт.

Falkensteiner Schlosshotel Velden

Тут вчать насолоджуватися розкішшю і допомагають прожити маленьке життя, де немає місця ніяковості і вимушеній скромності. Тут хочеться зменшити темп і взяти від цього все, йтиметься про безтурботний сніданок у номері чи стратегічно продуманий відпочинок, щоб набратися сил на рік уперед.

Falkensteiner Schlosshotel Velden

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.