Зустрітися знову: палас-готель Cheval Blanc St-Tropez
Палас-готель Cheval Blanc St-Tropez з його культовим рестораном La Vague d'Or і оновленим меню Cheval Blanc Spa, відкриває новий сезон.

На кремових стінах елегантного двоповерхового особняка 1930-х років грають тіні гілок двохсотлітньої пінії, солоне повітря Середземномор'я змішується з ароматами кухні Провансу, що доносяться з тераси мішленівського ресторану La Vague d'Or, а плескіт хвиль приглушує кроки консьєржа, що поспішає назустріч з привітною посмішкою. Cheval Blanc St-Tropez закохує всерйоз: тут усе, як у старому французькому кіно, і водночас — як удома.

Реновацією номерів, що тривала три роки, займалися дизайнери Жан-Мішель Вільмотт і Франсуа Вьейкроз. В тон до видів, які відкриваєються з вікон на Лазурний Берег — класичні інтер'єри кольору піску і моря. Щоб зберегти автентичність, їх доповнили спадщиною легендарного кераміста Роже Капрона, який колись створив колони для головних сходів готелю і розписав його стіни. У номерах — скульптури роботи знаменитого майстра, мобільні столики 1960-х років і килими з орнаментами з мотивів його малюнків.

Головне місце релаксу — Cheval Blanc Spa, де роблять авторські масажі і фірмові процедури на основі косметики Guerlain. Для нового сезону команда готелю разом із запрошеними зоряними фахівцями розробили нові програми. Остеопат і йог Патріс Ле Піів проведе велнес-сеанси. Косметолог Людівін Віталі представить нову омолоджуючу процедуру для обличчя, яка поєднує традиційний догляд з ольфактотерапією. Марін Ескеш володіє технікою тайського масажу Osteo Thai, ідеального для глибокого розслаблення, а косметологиня Елоді Раер’я і засновниця школи See My Cils знає, як зробити брови ідеальними.


Гордість готелю — Арно Донкель, шеф-кухар ресторану La Vague d'Or з трьома зірками Мішлен. Його омари з чорним трюфелем з Карпентра або устриці Тарбур'єш з ягідним післясмаком, приправлені кропом та анісом, — ідеальна прелюдія для літнього вечора в Сен-Тропе.

Текст: Надя Александрова