До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Володимир Зеленський зустрівся з королем Чарльзом III

Президент України Володимир Зеленський відвідав Букінгемський палац, де мав аудієнцію з британським королем Чарльзом III. Це перша зустріч британського монарха та президента України за всю історію українсько-британських відносин. Зеленський повідомив, що привітав короля Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Чарльза ІІІ з нещодавнім сходженням на престол і побажав миру та процвітання британському народові.

Президент також висловив подяку британському народу й уряду та наголосив на тому, що Сполучене Королівство є одним із найближчих і найважливіших союзників України. "Для мене честь – бути першим Президентом України за всю історію українсько-британських відносин, якого вшанував своєю аудієнцією британський монарх. Вдячний Його Величності за теплий прийом і підтримку українських громадян, які знайшли прихисток від війни у Великій Британії", – зазначив Зеленський.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.