До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Володимир Зеленський виступив із промовою на церемонії "Золотий глобус – 2023"

У ніч з 10 на 11 січня у Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення кінонагород "Золотий глобус – 2023", на якій виступив президент України Володимир Зеленський із промовою. Зеленський з'явився у форматі відеозвернення під час телетрансляції церемонії, щоб подякувати союзникам України за підтримку. Він зазначив, що війна ще не закінчилася, але ситуація змінюється, і вже ясно, хто переможе. Представив Зеленського актор і режисер Шон Пенн, який кілька разів приїжджав до України для знімань документального фільму.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Реклама

"Попереду ще битви та сльози. Але тепер я точно можу сказати вам, хто був найкращим минулого року: це були ви, вільні люди вільного світу, ті, хто об'єднався навколо підтримки вільного українського народу в нашій спільній боротьбі за свободу і демократію. За право жити, любити, народжувати. Я сподіваюся, що всі ви будете з нами в день перемоги: день нашої перемоги", – сказав Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський нагадав, що премія зародилася у 1943 році – під час Другої світової війни, і наголосив, що боротьба України проти вторгнення Росії символізує "боротьбу за право нових поколінь дізнаватися про війну лише з фільмів". "Перша світова війна забрала мільйони життів. Друга світова війна забрала десятки мільйонів. Третьої світової війни не буде, – запевнив він. – Це не трилогія: Україна зупинить російську агресію на нашій землі". Раніше Зеленський віртуально з’являвся на Каннському кінофестивалі та врученні премії "Греммі", щоб розповісти про поточну ситуацію і подякувати представникам кіноіндустрії, які привернули увагу суспільства до війни в Україні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.