До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Девід та Вікторія Бекхеми відсвяткували 25-ту річницю шлюбу

Девід та Вікторія Бекхеми 3 липня відсвяткували річницю 25 років шлюбу. Одна з найміцніших та найгарніших пар знаменитостей відмітила святкову дату у соцмережах у креативний спосіб.

Девід та Вікторія Бекхеми. Photo: Getty Images
Девід та Вікторія Бекхеми. Photo: Getty Images

Реклама

Бекхеми святкували своє весілля у 1999 році у фіолетових образах: Девід у костюмі, Вікторія у сукні. Цього року пара вирішила всім про це нагадати спільним дописом в соцмережах.

Девід та Вікторія Бекхеми на власному весіллі у 1999 році
Девід та Вікторія Бекхеми на власному весіллі у 1999 році

Зі словами "Look what we found..." Девід та Вікторія представили прихильникам світлину, де щасливе подружжя сидить на королівських тронах тримаючись за руки. Вдягнуті вони у культові фіолетові костюми.

Через понад два десятиріччя Бекхеми залишаються прикладом міцного подружжя, час від часу ділячись щасливими фото в Instagram. У 2023 році вийшов документальний серіал про становлення Девіда Бекхема, у якому велику частину присвячено й стосункам легендарного футболіста з дружиною та дизайнеркою Вікторією Бекхем. Для заглиблення у світлі та темні сторони шлюбу відомого подружжя, серіал варто подивитися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.