До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікторія Бекхем поділилася своїми дитячими фото з нагоди дня народження

Іменинниця Вікторія Бекхем, яка цього року святкує ювілей, на честь дня народження поділилася на своїй сторінці в соціальних мережах своїми дитячими світлинами.

Photo: Instagram @victoriabeckham
Photo: Instagram @victoriabeckham

Реклама

Мільйони прихильників дизайнерки побачили маленьку Вікторію на пляжі з морозивом; ще немовлям у батьків на руках; а на смішній світлині, де дівчинка в чепчику та протисонцевих окулярах, можна вже передбачити потужну харизму Вікторії та її винятковий смак у моді.

Також дизайнерка опублікувала обкладинки Vogue, на яких вона з'явилася впродовж багаторічної кар'єри. Особливо ніжно Вікторія прокоментувала першу в її житті обкладинку американського Vogue, де вона ще у складі жіночого бенду Spice Girls. "Минуло 26 років з моменту моєї першої обкладинки для Vogue разом зі Spice Girls, а мені досі здається, наче це було вчора! Мені було всього 24, і ми були першим жіночим бендом в історії, який з'явився на обкладинці американського Vogue, що стало здійсненням великої мрії. Коли ще, як не сьогодні, згадати такі приємні позачасові моменти", — написала Вікторія Бекхем у дописі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.