До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: березень 2018

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Люпіта Ніонго народилася 1 березня 1983 року
РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Бажання довести до досконалості будь-яку розпочату справу буде дуже великим, але потрібно вміти вчасно зупинитися: доопрацьовуючи один проект, є шанс прогавити інші – можливо, куди більш важливі та вигідні.

Реклама
ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Навіть найсерйозніші розбіжності краще вирішувати, проявляючи терпіння та повагу до чужої думки. Перед втіленням у життя нового задуму потрібно добре все прорахувати – швидше за все, овчинка не коштуватиме вичинки.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Останніми порадниками, до яких варто звертатися в неоднозначних ситуаціях, повинні бути емоції: вони не тільки не дадуть можливості об'єктивно оцінити ситуацію, що склалася, а й позбавлять душевного самовладання.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Секрет успіху – докладний план, в якому (зрозуміло, по можливості) все буде враховано та прораховано. Покладати надії на імпровізацію не варто: швидше за все, вони не виправдаються.

РАК, 22 червня – 22 липня

Як відомо, порятунок потопаючих – справа рук самих потопаючих. На допомогу сторонніх сподіватися не варто: вони навряд чи її нададуть. Розраховуючи ж тільки на себе, можна буде уникнути розчарувань.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Порив натхнення дозволить втілити в життя масу проектів, до яких в інші часи не доходили руки, – гріх не скористатися такими сприятливими обставинами і не виконати план на найближчі півроку.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Вік живи – вік учись, особливо якщо нові знання необхідні для кар'єрного зростання: під час щонайменшої можливості потрібно сідати на студентську лаву та підвищувати ерудицію в професійній галузі.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Не варто плутати робочі проекти з особистим життям: в першому випадку багато, якщо не все, залежить від людини, у другому ж доведеться змиритися з тим, що є речі, зумовлені долею.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Монотонна робота, якою доведеться займатися в цей час, теж може приносити задоволення, головне – замість того, щоби нарікати та виявляти невдоволення, навчитися знаходити радість навіть у найрутиннішому занятті.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Удача буде супроводжувати тим, хто вважає, що кращий спосіб захисту – напад. Не варто зволікати в очікуванні, коли опоненти візьмуть верх, – важливо випередити їх та нанести удар першими.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Головне у відносинах з коханою людиною – навчитися оцінювати події з її точки зору: цілком можливо, все виявиться не таким вже однозначним. А це, в свою чергу, посприяє примиренню.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Намагаючись оцінити все, що відбувається виключно з практичної точки зору, можна перестаратися та посваритися з близькими, яким навряд чи припаде до душі така дріб'язковість та жадібність.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.