До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: липень 2018

Щомісяця Vogue UA розповідає, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Марго Роббі народилась 2 липня 1990 року
РАК, 22 червня – 22 липня

Успішний місяць: все вдаватиметься легко і без напруги. Не варто розраховувати на інших у важливих питаннях – для їх вирішення цілком вистачить власних сил.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Щоб рухатися далі, доведеться попрацювати над помилками: визначити, в чому полягали промахи, і, при можливості, виправити їх. Відпустку, що випала на цей час, краще провести на самоті.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Для здійснення давньої мрії цього місяця знайдуться необхідні ресурси. Головне – чергувати роботу з відпочинком, інакше ці ресурси швидко вичерпаються.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Під час оцінки подій, що відбуваються, важливо не поспішати і пам'ятати: не буває лиха без добра. Піднімаючись по кар'єрних сходах, можна буде переступити декілька сходинок відразу.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Здійснити професійний прорив, замахнувшись на нові, перспективні цілі, вдасться, тільки якщо вийти із зони комфорту. Від занять екстремальними видами спорту краще утриматися.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Якщо ви наважились на безрозсудні вчинки, варто пам'ятати: ризик благородний і відносно безпечний тоді, коли продумані всі його можливі наслідки. В особистому житті ймовірна поява людини з минулого.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Причиною конфліктів з оточенням можуть стати непорозуміння, пов'язані з бажанням приписати іншим власні думки і фантазії. У повсякденному житті не завадить розумна економія.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Не можна пускати справи і відносини на самоплив: невідомо, куди вони можуть вирулити. Звичайно, контролювати все і вся втомлює, але, в підсумку, така тактика себе виправдає.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Робити ставку на нові романтичні відносини не доводиться: вони, швидше за все, не принесуть результату у формі пропозиції руки і серця. Але чому б просто не отримати від них задоволення?

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Будь-яке починання – незважаючи на бажання кинути його і зайнятися іншим, більш цікавим, – потрібно буде довести до кінця, інакше на успіх сподіватися не варто.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Незважаючи на бажання допомогти тим, хто цього потребує, невелика частка егоїзму не зашкодить: бути паличкою-виручалочкою для інших потрібно тільки тоді, коли враховані власні інтереси.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Найкращий спосіб вгамувати смуток-тугу – зайнятися улюбленою справою. Цього місяця вона зможе принести не тільки радість, а й гроші. У тому, що любові всі літа покірні, можна буде переконатися на власному досвіді.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.