До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Винні дегустації в салоні сучасного сервування TWLV

Як вибирати вино, що до нього подавати і в яких келихах краще дегустувати — якщо ви цінитель вина, то напевне не раз замислювалися над цим. Спеціально для тих, хто хоче ближче познайомитися з культурою вина, салон сучасного сервування TWLV спільно з австрійським брендом Riedel проведе в березні два дні винних дегустацій.

Riedel — це сімейний бізнес з багатовіковою історією, яким керують представники вже одинадцятого покоління династії Рідель. Компанія випускає декантери й келихи для різних напоїв, які допомагають повністю розкрити їхній смак і аромат. Особливі властивості келихів Riedel високо цінують знавці, винарі й професійні сомельє. Продукція Riedel — це справжній маст-хев для цінителів барної культури й насиченого смаку алкоголю.

Реклама

Бренд-посол Riedel Костянтин Видоборенко докладно розповість вам про всі таємниці й тонкощі правильного споживання вина. На дегустації ви не тільки отримаєте корисні знання, а й дегустаційний сет келихів від Riedel. Погодьтеся, провести вечір буднього дня в дружній атмосфері, під дзвін келихів, дегустуючи найкращі вина — звучить привабливо.

Винна дегустація відбудеться в салоні сучасного сервування TWLV (Велика Васильківська, 43/16) 10 і 11 березня. Вартість — 1800 грн.

Квитки можна придбати за покликанням

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.