До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український кіт Степан прорекламував сумку Valentino

Український кіт Степан, який живе зі своєю господинею Ганною в Харкові, і далі полонить світ. Хоча 13-річний вихованець уже давно популярний серед користувачів Instagram і TikTok, всесвітню славу він здобув завдяки Брітні Спірс — минулого тижня співачка опублікувала фото Степана у своєму Instagram-профілі. За кілька днів італійський модний Дім Valentino замовив у кота рекламу своєї сумки.

Як і на багатьох фото й відео в акаунті @loveyoustepan, кіт Стьопа сидить з абсолютно незацікавленим виглядом, байдужим до всіх людських благ: чи то келих вина, чи то сумка відомого італійського бренду.

Реклама

За словами Ганни, господині Степана, популярність її вихованця щораз зростає: кота Стьопу вже згадували на телеканалі Discovery, а MTV навіть придбав права на один з роликів. Також у котика замовляють привітання з днем ​​народження. Кажуть, що далі Степан планує з’явитися на офіційних сторінках Єлизавети II. Належить дізнатися, чи зможе королева Великої Британії проміняти своїх коргі на чарівного українського кота.

Це не перший випадок, коли світ і мережу охоплює любов до котиків. Однією з найпопулярніших кішок стала Шупетт, улюблениця Карла Лагерфельда. І чого тільки варта всесвітня одержимість кішкою на прізвисько Соус Тардар, відомішою як Grumpy Cat — мабуть, чи не кожен хоча б раз асоціював себе з нею.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.