До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Boys Boys Boys: улюблені моделі Карла Лагерфельда

Карл Лагерфельд завжди мав фаворитів. Креативний директор Chanel відомий тим, що впродовж багатьох років залучав одних і тих самих моделей і знаменитостей до модних показів і рекламних кампаній. В останні роки свого життя німецький дизайнер любив працювати з Карою Делевінь, Лілі-Роуз Депп і Каєю Гербер, а до них постійно співпрацював з Ліндою Євангелістою, Клаудією Шиффер і Інес де ля Фрессанж. Але серед його улюбленців були й чоловіки, про яких Vogue.ua і розповідає в цьому матеріалі.

Батіст Джабіконі

Спочатку Батіст Джабіконі працював у компанії з виробництва вертольотів, а потім став моделлю й музою Лагерфельда. Якщо Джабіконі нині один з найкращих серед моделей-чоловіків у світі, то це завдяки його "ангелу-охоронцю", як він назвав дизайнера в Instagram після його смерті. "Сьогодні я втратив частину себе, пігмаліона, батька, орієнтир".

Реклама

<b>Baptiste Giabiconi</b>

Зазнайомившись у 2008 році, Лагерфельд залучив його до кількох кампаній і показів на подіумах, і хлопець у кінцевому підсумку скористався своєю популярністю в рекордній угоді. А віддячив Лагерфельдові, подарувавши йому кохання всього його життя, також відому як Шупетт.

Бред і Хадсон Креніги

<b>Brad and Hudson Kroenig</b>

Міссурієць Бред Креніг і його син Хадсон були абсолютними фаворитами дизайнера. Лагерфельд "відкрив" Креніга на зніманні VMan у Біарриці у 2004 році, хоча до тієї миті він уже працював моделлю для A+F, Tommy Hilfiger і Perry Ellis. Дизайнер часто називав Бреда й Хадсона названими синами. Обидва покоління Кренігів регулярно моделювали в шоу і кампаніях Лагерфельда для різних брендів.

Себастьян Жондо

<b>Sebastian Jondeau</b>

Себастьян Жондо не покидав Карла впродовж понад 15 років, працюючи охоронцем дизайнера. Іноді вони навіть одягалися однаково. Себастьян почав з того, що працював "більше як водій і права рука", про що сказав в інтерв’ю журналу Man of the Worldmagazine, а також назвав свою роботу "трохи буддійською". Він пояснив, що бути добрим охоронцем означає "бути впевненим у собі. Водночас вам потрібно бути в мирі із самим собою, бо коли воюєте зі світом і вам є що доводити, то можете когось убити. А це недобре".

Джейк Девіс

<b>Jake Davies</b>

Також одним з улюбленців Карла Лагерфельда був британець Джейк Девіс. Портфоліо Джейка містить редакційні статті про моду для таких журналів, як VMAN, Elle Man Vietnam і Vogue Russia. Крім знімання в рекламних кампаніях Карла Лагерфельда, Джейк з’являвся в рекламі H&M, Thomas Pink та інших.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.