До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знову в строю: 37 знакових образів Брітні Спірс

Пірсинг у пупі, штани з низькою посадкою, з яких визирають стрінги, непристойно гострі носики туфель, стрази і кепки Von Dutch — все, що багато хто зараз вважає зразком поганого смаку, у 2000-х Брітні Спірс звела на п'єдестал. Минуло 20 років, і за всіма правилами модної індустрії всі атрибути нульових знову повертаються. 2 грудня артистці виповнюється 42 роки, а vogue.ua згадує її знакові образи.

Брітні Спірс, Мадонна, Крістіна Аґілера

У шоубізнес Брітні прийшла з дитячого телевізійного шоу The Mickey Mouse Club. Дівчина зразу ж закохала в себе тим, що мала інфантильний і водночас зухвалий вигляд. У першому відеокліпі вона була в костюмі школярки, з двома кісками і в окулярах, але спідниця була дуже короткою, а сорочка нагадувала топ. З роками образ Брітні ставав дедалі провокаційнішим. Особливо яскраво це проявилося 2001 року в кліпі на пісню Slave for you. Наступним фатальним роком у її житті став уже 2007-й, коли співачка поголила голову в одному з салонів Лос-Анджелеса. Після цього випадку Спірс стала спокійною і в буденному житті, і у виборі костюмів.

Реклама

<b>Найвідоміші образи Брітні Спірс</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.