До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тепер офіційно: яке ім'я вигадати парі Кайлі Дженнер і Тімоті Шаламе?

Якщо ви живете в надрах інтернету та культури знаменитостей, ви знаєте, що чимало знаменитих пар розійшлися протягом останніх кількох місяців. Врешті, навіть зіркам розбивають серця. Однак була одна новоспечена пара, яка підтвердила свій, здавалося, малоймовірний роман, і зробила це в найепічнішому антуражі — під час концерту з Renaissance World Tour Бейонсе в Лос-Анджелесі. Цією парою, всупереч бажанням багатьох, були Тімоті Шаламе та Кайлі Дженнер.

Кайлі Дженнер на Vanity Fair Oscar Party 2023
Кайлі Дженнер на Vanity Fair Oscar Party 2023

Реклама

Тімоті Шаламе на Vanity Fair Oscar Party 2022
Тімоті Шаламе на Vanity Fair Oscar Party 2022

Це однозначно неочікуваний союз — і їхні стосунки підтвердили дуже зворушливі кадри. Чутки про роман Тімоті Шаламе та Кайлі Дженнер виникли на початку 2023 року: вперше про це написали пліткарі зі сторінки @deuxmoi. Відтоді все швидко переросло в повномасштабну теорію змови — оливи в вогонь підлили новини про те, що автомобіль Дженнер помітили біля дому Шаламе менш ніж за тиждень після того, як почали ширитися чутки. Подейкували, що вони познайомилися в першому ряду на одному з шоу під час Тижня моди в Парижі й відтоді почали зустрічатися, вразивши усіх, хто думав, що Тімоті Шаламе існує виключно в орбіті Веса Андерсона, Тільди Свінтон і Луки Гуаданьїно, і Кайлі — сімейного реаліті-шоу та своєї бізнес-імперії.

Підтвердження того, що Шаламе і Дженнер дійсно проводили разом час, з'являлися регулярно — прихильники актора сприйняли цей факт дуже важко. Таблоїд Page Six почав публікувати новини про те, що якось їх бачили біля дому Шаламе, що вони разом відвідували фестиваль Coachella (цього насправді не було) і що Кайлі з сестрою Кендалл ходили на барбекю з Тімоті та його сестрою.

Досі невідомо, про що ці двоє розмовляють, поки проводять час разом. Та хоч цей союз не можуть зрозуміти мільйони людей, хто ми такі, щоб заперечувати навіть невеликий шанс на щасливі стосунки актора та бізнеследі?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.